Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu, faţă în faţă cu cel mai important moment din cariera de antrenor: "Ar fi un lucru extraordinar mai ales pentru scurta mea carieră"

Adi Mutu, faţă în faţă cu cel mai important moment din cariera de antrenor: "Ar fi un lucru extraordinar mai ales pentru scurta mea carieră"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei de tineret Adrian Mutu a declarat că o calificare la Campionatul European de tineret ar însemna un lucru extraordinar pentru scurta sa carieră de antrenor, dar şi o mare bucurie şi pentru fani.

"O calificare ar fi un lucru extraordinar mai ales pentru scurta mea carieră de antrenor, ar fi o încununare a eforturilor dar mai ales o bucurie pentru suporterii români. Aş compara meciul cu cel tot cu Danemarca, când eram jucător, am terminat 2-2 şi din păcate nu am reuşit să ne calificăm la Campionatul European. Acum sperăm că vom reuşi să întrerupem nereuşita în faţa Danemarcei. Este un meci la fel de important pentru ei, chiar dacă nu mai au presiunea calificării. Ştiu ce potenţial au, ei se pregătesc pentru Campionatul European cu o echipă puternică, aşa cum suntem noi", a declarat Mutu pentru FRF.

Mutu a mai vorbit şi despre revenirea lui Ianis Hagi la tineret: "Ne lipsesc anumiţi jucători, toţi sunt importanţi, dar am chemat jucători la fel de talentaţi. Evoluţiile lui Ianis Hagi la U21 au fost foarte bune, chiar excepţionale, sunt sigur că va veni montat aşa cum trebuie. În acest meci, el poate da un restart la echipa naţională, orice meci bun îţi dă încredere".

La 17 noiembrie, naţionala Under 21 va întâlni Danemarca, la Ploieşti, pe Stadionul Ilie Oană, în ultimul meci din preliminariile turneului final din 2021. România are nevoie de o victorie pentru a obţine calificarea la turneul final, în timp ce Danemarca şi-a asigurat deja prezenţa la competiţia din Ungaria şi Slovenia.

Afla mai multe despre: adi muturomania u21 

viewscnt
Articole similare