Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu îi aduce cu picioarele pe pământ pe Octavian Popescu şi Rareş Ilie: "Nu e punctul lor forte"

Adi Mutu îi aduce cu picioarele pe pământ pe Octavian Popescu şi Rareş Ilie: "Nu e punctul lor forte"

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a vorbit despre doi dintre cei mai importanţi tineri fotbalişti din Liga 1, Octavian Popescu şi Rareş Ilie.

Adi Mutu, despre Octavian Popescu şi Rareş Ilie

Antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că vrea ca jucătorii săi să aibă o atitudine corectă la meciul cu Academica Clinceni, din Liga 1.

De asemenea, el a vorbit despre doi dintre cei mai în formă tineri jucători din campionat, Octavian Popescu, de la FCSB, şi Rareş Ilie, de la Rapid Bucureşti.

"E benefic pentru amândoi, pentru fotbalul românesc şi ei au de demonstrat prin evoluţiile de excepţie. Deja spunem noi că facem comparaţii între ei. Sunt amândoi foarte tineri şi continuitatea nu e punctul lor forte. O să aibă şi meciuri mai puţin bune, dar ideea e să fie mult mai multe evoluţii pozitive", a declarat Adrian Mutu, care a comentat şi suma de transfer cerută de finanţatorul FCSB, Gigi Becali. 

"Nu cred că importante sunt 25-30 de milioane, asta nu e important pentru fotbalul nostru, doar pentru patroni e important. Ce vreau de la Rareş şi de la Tavi e să ajungă la echipa naţională şi să ducă naţionala la turnee finale.

Eu cred că Rareş merită să fie la U21 şi va fi la U21, dar în momentul ăsta U19 are o calificare importantă în croaţia şi poate să dea o mâna de ajutor. Ar fi culmea să fie dezamăgit că e chemat la lot, indiferent că e la U19 sau în altă parte. Are 18 ani, el trebuie să se ducă la lot, să dea 100%", a mai spus antrenorul Rapidului. 

Meciul Academica Clinceni - Rapid este programat, sâmbătă, de la ora 15.30, în etapa a doua din play-out-ul Ligii 1.

Afla mai multe despre: adrian muturapidoctavian popescurares ilie 

viewscnt
Articole similare