Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu cere atenţie maximă la meciul cu Academica: ”Singurii care ar avea de pierdut am fi noi”. Teama antrenorului de la Rapid

Adrian Mutu cere atenţie maximă la meciul cu Academica: ”Singurii care ar avea de pierdut am fi noi”. Teama antrenorului de la Rapid

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mutu a vorbit despre partida dintre Rapid şi Academica Clinceni, care va avea loc sâmbătă, de la ora 15:00.

Respectivul meci contează pentru etapa a doua din play-out. Rapid a învins-o pe Academica Clinceni şi la începutul lunii, scor 1-0, chiar la debutul lui Mutu pe banca tehnică.

Adrian Mutu a precizat că se aşteaptă la o partidă dificilă, dar speră ca jucătorii săi să aibă o atitudine corectă.

De asemenea, antrenorul Rapidului a vorbit şi despre inaugurarea noului stadion din Giuleşti, de pe 26 martie, cu Politehnica Timişoara.

Adrian Mutu cere atenţie maximă la meciul cu Academica. Teama antrenorului de la Rapid

”Venim după o perioadă bună, după un prim meci câştigat chiar contra lor. 

Nu trebuie să fim relaxaţi. Mesajul meu către echipă este acesta: concentrare maximă. Pentru că de când am venit aici am zis că mă interesează un singur lucru: atitudinea. Şi mâine vreau să văd una corectă faţă de acest meci şi să câştigăm. Nu contează o pasă greşită, vreau să văd o atitudine corectă.

De aceea meciul devine mai complicat la nivel mental şi nu numai. Atunci când întâlneşti o echipă care nu are nimic de pierdut, ambiţia jucătorilor ei de a demonstra va fi foarte mare, ceea este periculos pentru noi. Niciun meci nu este câştigat de dinainte.

Trebuie să răspundem la nivel mental cu acelaşi lucru. Trebuie să avem o agresivitate pozitivă şi să luptăm pentru fiecare minge.  

Întâlnim un adversar care pe hârtie ne e inferior, dar pe teren lucrurile nu stau chiar aşa.  

Nici nu vreau să mă gândesc că singurii care ar avea de pierdut am fi noi. Ne-ar da mult inapoi, mai ales la nivel mental, ceea ce nu accept şi nu o să accept de la echipa mea acest lucru.  

(n.r. despre meciul de pe Giulesti. Se simte emotia?) Nu se simte, mai e o săptămână de mâine, iar eu nu stau şi nici jucătorii nu stau să se gândeasca la meciul eveniment care se va întâmpla.

Sperăm să meargă totul şi să rezolvam meciul mâine şi după să avem un eveniment liniştit, plin de bucurie pentru cp intrăm pe noul stadion din Giuleşti. ceea ce e un motiv de bucurie pentru toti suporterii rapidişti şi pentru fotbalul românesc”, a declarat Adrian Mutu, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Academica.

Afla mai multe despre: muturapid 

viewscnt
Articole similare