Experiențe împreună.
You are here:

Adi Vasile rămâne cu picioarele pe pământ după victoria la scor a naţionalei României: "Abia atunci voi fi fericit"

Adi Vasile rămâne cu picioarele pe pământ după victoria la scor a naţionalei României: "Abia atunci voi fi fericit"

Handbal

Comentarii

Naţionala feminină de handbal a României a învins echipa Macedoniei de Nord cu 33-22 (15-11), sâmbătă, în Sala Dinamo din Bucureşti, în prima manşă a barajului de calificare la Campionatul Mondial din 2021.

''Mă bucură victoria, aveam mare nevoie de ea ca să putem continua lucrurile bune pe care le-am făcut acum o lună de zile, deşi situaţia finală nu a fost atunci una bună, necalificându-ne la Jocurile Olimpice. Cred că pentru viitorul nostru, fiecare etapă, fiecare meci pe care-l tratăm cum am făcut-o azi va reprezenta o bună fundaţie, o piatră de temelie pentru viitor. Suntem la început de drum, dar e un început bun şi pentru asta sunt mândru.

Era nevoie de o victorie. Acest meci nu are legătură cu meciul retur şi nimeni dintre noi nu trebuie să se simtă confortabil că avem un avans de 11 goluri pentru că trebuie să înţelegem că fiecare meci are istoria lui şi în fiecare meci, dacă vom da totul şi vom juca bine, aşa ne vom construi şi vom avea o identitate clară. Sunt bucuros, dar o să fiu fericit când ne vom califica şi vom juca bine în Macedonia'', a spus Adrian Vasile, citat de site-ul oficial al FRH.

Returul este programat la Skopje, pe 21 aprilie (18:45).

România a participat la toate cele 24 de ediţii ale Campionatului Mondial de handbal feminin şi a obţinut patru medalii, aur în 1962, argint în 1973 şi 2005, bronz în 2015, iar de alte cinci ori s-a clasat pe locul 4. La precedenta ediţie a Mondialului, în 2019, România a încheiat pe locul 12 în Japonia.

viewscnt
Articole similare
Numai Messi face asa ceva! Un fotbalist de la echipa lui Hagi a dat un gol incredibil dupa ce a...