Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio, Brighton! A anunţat unde va juca Adrian Mazilu. "E un campionat de clasă medie" | EXCLUSIV

Adio, Brighton! A anunţat unde va juca Adrian Mazilu. "E un campionat de clasă medie" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Data de 1 ianuarie a acestui an a consemnat, în mod oficial, transferul lui Adrian Mazilu la Brighton. În schimbul ”perlei” lui Gică Hagi, ”marinarii” au încasat 2.500.000 de euro, însă prestaţiile jucătorului nu au fost nici pe departe la fel de bune ca cele din sezonul trecut, în care Farul a câştigat titlul. Gică Popescu, preşedintele campioanei, a declarat că şansele ca Mazilu să rămână la Brighton în acest sezon sunt minime.

Brighton îl va împrumuta pe Mazilu. Explicaţia lui Gică Popescu: ”Este foarte greu să te adaptezi”

Fostul căpitan al ”Generaţiei de Aur” a dezvăluit că Adrian Mazilu va fi împrumutat la o echipă din Belgia sau Olanda. ”Baciul” consideră că această mutare nu reprezintă un pas în spate pentru cariera jucătorului, deoarece acomodarea în Premier League ar fi fost foarte dificilă fără acest ”stagiu intermediar.”

”(n.r.-despre Mazilu) Din informaţiile noastre, va fi împrumutat în prima ligă din Belgia sau Olanda. Este foarte greu să joci  din campionatul nostru direct în Premier League. Nu cred că există vreun jucător de la noi care să poată să facă aşa ceva. Cred că ei vor să facă acest pas intermediar. Este atacant, are 18 ani, şi are nevoie de acest stagiu intermediar şi cred că este foarte bine că îl împrumută într-un campionat de clasă medie.

Este un jucător cu calităţi intermediare şi sunt convins că îi va face foarte bine.Cu siguranţă se va pregăti pentru următorul pas, care va fi Premier League”, a spus Gică Popescu, la Orange Sport.

În vârstă de 18 de ani, Adrian Mazilu a bifat 25 de meciuri în acest sezon în toate competiţiile şi a marcat doar două goluri. Este cotat de Transfermarkt la 2.500.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: adrian mazilubrightonfarulgică popescuhagi 

viewscnt
Articole similare