Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu e prudent după transferul la Tottenham: ”Eu nu am văzut nimic deosebit la Drăguşin!” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu e prudent după transferul la Tottenham: ”Eu nu am văzut nimic deosebit la Drăguşin!” | EXCLUSIV
Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) este românul momentului cu ocazia transferului său record de la Genoa la Tottenham.

Drăguşin nu l-a impresionat pe Bogdan Cosmescu

Radu Drăguşin este pe cale să se transfere de la Genoa la Tottenham pentru suma de 30 de milioane de euro. Contractul pe care îl va semna va fi de cinci sezoane şi jumătate.

Până să vină anunţul oficial al celui mai scump transfer din istoria fotbalului românesc, Bogdan Cosmescu nu s-a putut abţine şi a avut un moment de sinceritate. Cosmescu a mărturisit că nu a ”văzut nimic deosebit la Drăguşin!”.

”Se înalţă un tsunami de iubire spre Drăguşin. În sfârşit ne-am ridicat la sumele cu care se vând jucătorii. Mai încolo nu ştiu dacă o să facă faţă, lasa-mă să fiu sceptic. Genoa nu iese în 20 de metri, Drăguşin nu este driblat niciodată.

E mare, foarte mare, dar n-a fost pus niciodată în astfel de situaţii de a trebui să întâmpine un advesar. Să dea Dumnezeu să poată. Oamenii aştia nu sunt nebuni, înseamnaă ca are ceva în plus dacă l-au luat. O avea ceva în plus ce nu văd eu. 

Eu nu am văzut nimic deosebit la Drăguşin. Să dea Dumnezeu să poată, e extraordinat pentru că am avea nevoie de aşa ceva. Ca fundaş este extrem de important ce face echipa. Modul cum o să fie judecat Drăguşin depinde de echipă.

Eu la Napoli m-aş fi dus în Germania şi Anglia e foarte greu. E un ritm care te poate ameţi. Sunt mulţi fundaşi buni care erau buni până să ajungă în Anglia. Le-a fost rău o vreme până s-au adaptat. Cred că modul în care va fi apreciat Drăguşin va depinde în mare parte de rezultate”, a declarat Bogdan Cosmescu pentru Orange Sport. 

Fabrizio Romano a făcut dezvăluirea: Drăguşin, noul ”şesar” al lui Spurs!

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat că Radu Drăguşin va purta numărul şase la Tottenham, număr folosit şi de Vlad Chiricheş în primul sezon în care a evoluat pentru formaţia din capitala Angliei. Ultimul jucător care a îmbrăcat tricoul cu numărul şase la Tottenham a fost Davidson Sanchez, pleacat vara trecută la Galatasaray.

Care sunt românii care evoluează în primele campionate ale Europei: ”E îngrijorător pentru EURO” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: radu drăguşintottenhamgenoa 

viewscnt
Articole similare