Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adio promovare! Craiova lui Mititelu a pierdut derbyul cu Turris şi şansa de a ajunge în Liga 2. Scandal la finalul partidei

Adio promovare! Craiova lui Mititelu a pierdut derbyul cu Turris şi şansa de a ajunge în Liga 2. Scandal la finalul partidei

Fotbal intern

Comentarii

FC Universitatea Craiova a fost învinsă de Turris Turnu Măgurele în derbyul Seriei a 3-a din Liga 3. Unicul gol al meciului a fost înscris de fostul fotbalist al celor de la FC Voluntari, Adrian Voicu, în minutul 48.

FC U Craiova şi-a jucat ultima şansă de a rămâne în lupta pentru promovarea în liga secundă. Oltenii lui Mititelu au evoluat la Severin împotriva liderului Turris Turnu Măgurele în etapa a 20-a a campionatului. Şase puncte le despărţeau pe cele două înaintea duelului direct de sâmbătă. Deşi şi-au propus să micşoreze diferenţa după această etapă, alb-albaştrii s-au îndepărtat şi mai mult de obiectivul propus.

Au fost învinşi cu 1-0 de echipa antrenată de Erik Lincar şi au pierdut şi locul secund în clasament. Turris are acum şase puncte peste urmăritoarea Flacăra Horezu şi rămâne principala favorită la promovare. La final  spritele s-au încins. Dezamăgiţi de înfrângere, oltenii au sărit la bătaie, deranjaţi de felul în care adversarii au celebrat succesul. Mai mult, din tribune s-a aruncat spre teren cu scaune de plastic. 

 

Afla mai multe despre: fc universitatea craiovaturris turnu măgureleadrian mititeluerik lincar 

viewscnt
Articole similare