Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Ambrosie, în căutarea noului antrenor pentru Poli Iaşi. "Flavius Stoican cred că a făcut cea mai mare performanţă din punct de vedere fotbalistic"

Adrian Ambrosie, în căutarea noului antrenor pentru Poli Iaşi. "Flavius Stoican cred că a făcut cea mai mare performanţă din punct de vedere fotbalistic"

CSM Poli Iași

Comentarii

Adrian Ambrosie vorbeşte despre plecarea lui Pancu de la Poli Iaşi şi despre căutarea unui nou antrenor pentru echipa alb-albastră.

Adrian Ambrosie în căutarea noului antrenor pentru Poli Iaşi

Adrian Ambrosie a făcut declaraţii în ceea ce priveşte căutarea noului antrenor al celor de la Poli Iaşi. Vicepreşedintele a mai discutat şi despre plecarea Ciprian Paraschiv.

"Suntem într-o situaţie critică, am ajuns pe un loc ruşinos, 16, şi timpul nu ne mai permite să facem experimente. Urmează să găsim un antrenor care să reuşească să resusciteze echipa şi în acelaşi timp să atingă obiectivul de a scăpa echipa de la retrogradare.

"O să încercăm, în scurtul timp pe care îl avem până la următorul meci, să găsim soluţia cea mai potrivită pentru noi.

"Flavius Stoican cred că a făcut cea mai mare performanţă la nivelul oraşului nostru din punct de vedere fotbalistic, ar fi îndreptăţit să vină, dar nu o va face în acest moment.", a declarat Adrian Ambrosie.

"Trebuie să îşi asume până la capăt. Odată ce echipa a ajuns pe locul acesta ruşinos, el ar trebui să îşi asume. Aşa cum a fost atunci când a fost sunat să fie preşedinte, trebuie să aibă acelaşi bun simţ şi să ia măsurile care se impun.", a mai spus vicepreşedintele, în legătură cu Paraschiv.

Mai multe despre plecarea lui Paraschiv de la Poli Iaşi, poţi vedea aici.
 

Afla mai multe despre: adrian ambrose poli iasi pancu 

viewscnt
Articole similare