Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu a bătut palma cu noul antrenor! Fostul selecţioner al naţionalei revine acasă

Adrian Mititelu a bătut palma cu noul antrenor! Fostul selecţioner al naţionalei revine acasă

Superliga

Comentarii

Adrian Mititelu a rezolvat într-un final problema antrenorului la FCU Craiova 1948. După ce negocierile cu Marius Şumudică au căzut pe ultima sută de metri, finanţatorul oltenilor s-a înţeles cu Emil Săndoi.

Fostul selecţioner al echipei naţionale U21 se află în Craiova pentru a pune la punct ultimele detalii referitoare la contract, iar anunţul oficial va fi făcut în următoarele zile, relateză gsp.ro. Astfel, odată cu numirea lui Săndoi pe banca oltenilor, este posibil ca Dan Vasilică, omul de încredere a lui Adrian Mititelu, să părăsească staff-ul tehnic al alb-albaştrilor. 

La ultimul meci de campionat, Vasilică a stat pe banca oltenilor, iar FCU Craiova a făcut instrucţie cu Farul, scor 4-0.

Săndoi revine la Craiova...dar la FCU

Campion al României în 1991 cu Universitatea Craiova, Emil Săndoi a revenit în oraşul natal. Ultima sa perioadă ca antrenor al unei echipe din Craiova a fost în 2014-2016, atunci când a pregătit-o pe rivala locală, CS Universitatea Craiova. În urmă cu opt ani, cupul Cârţu-Săndoi a dus echipa partonată de Mihai Rotaru pe locul cinci în Superligă, dar echipa nu a putut participa în cupele europene, din cauza faptului că nu era afiliată de minim trei ani ca membru al FRF.

Săndoi a mai pregătit echipa patronată de Adrian Mititelu în sezonul 1999-2000, dar şi pentru o scurtă perioadă de timp în 2002. Pandurii, FC Vaslui, naţionala U21, Concordia Chiajna, FC Argeş şi Chindia sunt celelalte echipe din CV-ul de antrenor al lui Săndoi.

 

 

Afla mai multe despre: fcu craiovasăndoi 

viewscnt
Articole similare