Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | "Trebuia să semneze". FCSB a pierdut o "perlă" în ultimele ore de mercato!

BREAKING | "Trebuia să semneze". FCSB a pierdut o "perlă" în ultimele ore de mercato!

FCSB

Comentarii

În ultimele ore ale perioadei de mercato, FCSB ar fi pierdut o "perlă", un fotbalist care s-a făcut remarcat în Superligă şi a fost transferat în străinătate, la Slavia Praga. Presa din Cehia scrie că ar fi trebui să semneze cu FCSB, însă în cele din urmă a ajuns la Praga.

Este vorba despre Andres Dumitrescu (22 de ani), fotbalist important la Sepsi în ultimel sezoane, care s-a făcut remarcat şi în parcursul din preliminariile Conference League al echipei din Sf. Gheorghe. Cehii susţin că Dumitrescu ar fi trebuit să semneze cu FCSB şi să rămână în Superligă.

Cehii anunţă că Andres Dumitrescu, transferat la Slavia Praga, "trebuia să semneze" cu FCSB

Slavia Praga a anunţat oficial transferul lui Andres Dumitrescu, fundaşul stânga al lui Sepsi, care a costat un milion de euro. Echipa care i-a avut, în ultimii ani, pe Nicolae Stanciu sau Alexandru Băluţă a mai semnat, astfel, încă un fotbalist care s-a făcut remarcat în România.

Însă, se pare că lucrurile ar fi trebuit să stea altfel, susţine presa din Cehia, care susţine că Andres Dumitrescu trebuia să semneze cu FCSB, însă totul a picat "din cauza unui agent lacom", care ar fi cerut un comision prea mare pentru ca mutarea să se realizeze. Astfel, Andres Dumitrescu a semnat, în cele din urmă, cu Slavia Praga.

"Nu s-a întâmplat acelaşi lucru când Slavia a fost interesată de Dumirescu", susţine sursa citată.

Andres Dumitrescu a semnat cu Slavia Praga până în vara lui 2027.

Fundaşul stânga, Andres Dumitrescu, a jucat 11 meciuri în toate competiţiile actualului sezon la Sepsi, timp în care a pasat decisiv o dată. La Sepsi din 2020, fotbalistul a bifat 88 de meciuri în total, două goluri şi şase assist-uri în tricoul celor de la Sf. Gheorghe.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Andres Dumitrescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb transfer andres dumitrescuandres dumitrescu fcsbandres dumitrescu transfer fcsbandres dumitrescu slavia pragaandres dumitrescu transfer 

viewscnt
Articole similare