Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu îşi apără fostul jucător şi îl face praf pe Gigi Becali: "Îşi bate joc! L-a distrus cu declaraţiile lui"

Adrian Mititelu îşi apără fostul jucător şi îl face praf pe Gigi Becali: "Îşi bate joc! L-a distrus cu declaraţiile lui"

FCSB

Comentarii

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948 a vorbit despre Andrea Compagno, fostul său jucător de la Craiova.

Patronul de la FC U Craiova 1948 l-a vândut pe Andrea Compagno în vara anului 2022 pentru 1.500.000 de euro, o sumă imensă pentru clubul oltean.

La FCSB, prestaţiile sub aşteptările patronului l-au tras în jos pe atacantul italian în vârstă de 27 de ani, care treptat a ajuns pe lista neagră a finanţatorului echipei, Gigi Becali.

Becali este nemulţumit de Compagno şi vrea să scape de el, chiar în această iarnă. Latifundiarul din Pipera este dispus să accepte o pierdere de peste un milion de euro în cazul vânzării atacantului italian.

400.000 de euro este suma oferită de Neftchi Baku, echipă din campionatul Azerbaidjanului pentru Compagno.

"I-am dat hârtie, pentru 400.000 de euro. Nu ştiu, să vedem, crezi că mă interesează de Compagno? (...) Pe el cer 400.000, deci vezi care e diferenţa între el, Ganea şi Djokovic? A costat, da, dar nu e ce vreau eu. Vreau altceva!", a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la Orange Sport.

Adrian Mititelu consideră că Becali şi-a devalorizat singur jucătorul şi totodată l-a demoralizat, fapt care a dus la lipsa prestaţiilor bune ale atacantului italian în tricoul FCSB-ului.

"Domnul Becali şi-a bătut joc de propriii jucători, în sensul că el i-a stabilit preţul ăsta derizoriu. Normal, cine se mai omoară să îl ia pe Andrea Compagno?

 Lui Andrea la vară îi expiră contractul, el are doi plus doi la Steaua (n.r. FCSB). Şi probabil că impresarul lui aşteaptă să îl ducă la vară liber, să ia şi el vreun milion la semnătură, dacă domnul Becali l-a decredibilizat în halul ăsta. Şi-a distrus propriul jucător cu declaraţiile.

Cum să mai iei o sumă importantă când tu spui că vrei să scapi de el?", a spus Adrian Mititelu, la ProSport.

Afla mai multe despre: adrian mititelufc u craiovafc u craiova 1948fcsbandrea compagnogigi becali 

viewscnt
Articole similare