Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu Jr., un car de nervi după ce a pierdut derby-ul Olteniei. Atac dur la adresa lui Gică Craioveanu: ”Alcoolul dăuneaza grav sănătaţii. Zici că are 65-70 de ani”

Adrian Mititelu Jr., un car de nervi după ce a pierdut derby-ul Olteniei. Atac dur la adresa lui Gică Craioveanu: ”Alcoolul dăuneaza grav sănătaţii. Zici că are 65-70 de ani”

Superliga

Comentarii

Formaţia CS Universitatea Craiova a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FC Universitatea Craiova 1948, în ultimul meci al etapei a XXVI-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Adrian Mititelu Jr., un car de nervi după ce a pierdut derby-ul Olteniei. A dat vina pe arbitraj: ”Am jucat împotriva a 12 jucători”

Universitatea Craiova s-a impus în derby-ul Olteniei. Victoria rivalilor l-a făcut pe Adrian Mititelu Jr. să răbufnească. Preşedintele clubului U Craiova 1948 l-a criticat dur pe arbitrul partidei, Marcel Bîrsan.

”Rog toată suflarea alb-albastră să îşi dreagă amarul din seara aceasta cu satisfacţia că FC Universitatea Craiova 1948 a rămas dreaptă şi curată aşa cum a fost în toată existenţa ei de la înfiinţare şi până în prezent. 

În seara aceasta am jucat împotriva a 12 jucători pe teren aşa cum de altfel ne-am obişnuit în acest campionat, iar ironia sorţii face că trebuia să jucăm împotriva a 10 jucatori încă din minutul 60. Am asistat la o execuţie în direct a arbitrului, pe care l-am contestat federalilor încă de acum două zile, aşa cum am procedat şi cu arbitrul Coza la meciul cu Farul Constanţa, însă fără niciun rezultat.

P.S. La mulţi ani, Gică Craioveanu! Am văzut că a dat lovitura de începere şi ca a împlinit 54 de ani, spre surprinderea mea. După aspectul fizic îl încadram undeva între 65 şi 70 de ani. Alcoolul dăuneaza grav sănătaţii, dar şi aspectului fizic, se pare”, a răbufnit pe reţelele de socializare Adrian Mititelu Jr. 

După victoria cu U Craiova 1948, trupa lui Laurenţiu Reghecampf este aproape să-şi asigure prezenţa în play-off-ul Ligii 1 . Echipa patronată de Mihai Rotaru se află în acest moment pe locul 5 în clasament, cu 42 de puncte acumulate din 26 de jocuri disputate.

În urma înfrângerii din derby, U Craiova 1948 a rămas pe locul 13 în campionat, unde are în prezent 26 de puncte obţinute din tot atâtea jocuri desfăşurate.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovau craiovaadrian mititelu jr 

viewscnt
Articole similare