Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu junior acuză o conspiraţie împotriva lui FCU Craiova 1948! "Am asistat la răzbunare în urma declaraţiilor noastre"

Adrian Mititelu junior acuză o conspiraţie împotriva lui FCU Craiova 1948! "Am asistat la răzbunare în urma declaraţiilor noastre"

FC U Craiova

Comentarii

Familia Mititelu s-a îndreptat, din nou, împotriva lui fraţilor Kovacs şi şefilor din arbitrajul românesc. După ce Adrian Mititelu a răbufnit la adresa lui Kyros Vassaras, fiul patronului de la FCU Craiova 1948 a trecut şi el la acuzaţii.

Oltenii au ieşit la atac! Şi Adrian Mititelu junior a răbufnit: "Incredibilă desfăşurare de forţe a familiei Kovacs"

Poli Iaşi a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FCU Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii, într-un meci condus de la centru de Iulian Dima. 

La finalul partidei, Adrian Mititelu şi fiul său s-au îndreptat împotriva arbitrului VAR, Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, cel care este considerat de FRF arbitrul numărul 1 al României. 

Adrian Mititelu a folosit cuvinte dure la adresa lui Kyros Vassaras, apoi a urmat Adrian Mititelu junior. Amândoi au acuzat fazele din a doua repriză a partidei din Copou. 

În minutul 64, arbitrul Iulian Dima i-a acordat un cartonaş roşu portarului gazdelor, Ailenei, pentru o intrare la Aurelian Chiţu, dar şi-a schimbat decizia după consultarea VAR, schimbând roşul într-un cartonaş galben. La două minute distanţă, Iulian Dima i-a arătat al doilea galben lui Leo Lacroix şi l-a eliminat pe fundaşul elveţian.

„În seara aceasta am asistat la răzbunarea familiei Kovacs în urma declaraţiilor noastre de-a lungul timpului. Nu este posibil să fie anulat acest roşu de ultim apărător.

Chiar dacă mingea nu a intrat în poartă, portarul îl obstrucţionează violent şi clar pe Chiţu, care nu mai poate lovi cum trebuie balonul cu capul. Kovacs cel mic a ţinut expres să îl corecteze pe Dima şi să anuleze cartonaşul roşu.

Două minute mai târziu, Lacroix protejează mingea şi fără intenţie îl atinge pe Buş care cade spectaculos si primeşte al doilea galben. Incredibilă desfăşurare de forţe a familiei Kovacs. Felicit echipa că a avut forţa de a egala în 10 oameni, iar cu puţină şansă puteam chiar învinge”, a declarat Adrian Mititelu junior pentru Fanatik

Pe finalul sezonului trecut, Adrian Mititelu l-a acuzat pe Istvan Kovacs, care a condus meciul controversat pentru calificarea în preliminariile Conference League, dintre CFR Cluj şi FCU Craiova 1948

 

Afla mai multe despre: poli iasi fcu craiovaadrian mititeluadrian mititelu juniorszabolcs kovacskyros vassaras 

viewscnt
Articole similare