Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Adrian Mititelu junior m-a scuipat, m-a înjurat şi m-a ameninţat că n-o să ies viu vreodată din Craiova”. Ce a notat arbitrul atacat de fiul patronului de la FCU Craiova

”Adrian Mititelu junior m-a scuipat, m-a înjurat şi m-a ameninţat că n-o să ies viu vreodată din Craiova”. Ce a notat arbitrul atacat de fiul patronului de la FCU Craiova

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu Junior a fost implicat într-un scandal de proporţii la finalul lunii trecute şi riscă să fie suspendat, în urma meciului dintre FCU Craiova şi UTA Arad.

A fost mare scandal la meciul dintre FCU Craiova 1948 şi UTA Arad, disputat în urmă cu o etapă, la data de 29 octombrie.

Atunci, oltenii au pierdut chiar în Bănie cu scorul de 2-3, dar oltenii au acuzat dur arbitrajul centralui Marian Barbu.

Mai mult, Adrian Mititelu Junior a coborât chiar la vestiare pentru a-i cere socoteală acestuia şi a provocat un scandal uriaş.

”M-a ameninţat că mă va omorî oriunde mă va prinde”

Fiul lui Adrian Mititelu era nemulţumit de faptul că oltenii au cerut în prima repriză un penalty care nu le-a fost acordat, le-a fost anulat un gol şi a mai existat şi o lovitură de la 11 metri împotriva lor.

Iar arbitrul de 35 de ani a trecut tot ce s-a întâmplat în acele momente în raportul său de joc.

”Adrian Mititelu junior m-a scuipat în faţă de la o distanţă foarte mică, m-a înjurat, mi-a jignit familia şi m-a ameninţat că mă va omorî oriunde mă va prinde. 

Şi că din Craiova n-o să ies viu dacă o să calc vreodată pe acolo”, se arată în cele notate de ”central”, conform Gsp.

În urma celor întâmplate, Adrian Mititelu Junior nu a riscat foarte mult şi poate fi doar suspendat.

Deoarece el nu figurează în acte în organigrama de conducere a lui FCU Craiova, clubul ar putea fi doar amendat, nu şi sancţionat mai dur în cazul unei suspendări a lui Mititelu Jr.

Afla mai multe despre: fcu craiovaadrian mititelu juniormarian barbu 

viewscnt
Articole similare