Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bătaie între suporterii FCSB la meciul cu Rapid, chiar în galerie! Mustaţă a apărut în mijlocul conflictului în care s-au împărţit pumni

VIDEO | Bătaie între suporterii FCSB la meciul cu Rapid, chiar în galerie! Mustaţă a apărut în mijlocul conflictului în care s-au împărţit pumni

FCSB

Comentarii

Un conflict a avut loc în galeria FCSB, pe Arena Naţională, în timpul derby-ului pierdut cu Rapid, scor 1-2. Zeci de persoane s-au aflat în zona în care s-au împărţit pumni.

Panică în galeria FCSB! Fanii s-au bătut între ei. Ce se vede în imaginile surprinse în galerie

Rapid Bucureşti a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-1, FCSB, în etapa a 15-a din Superligă. 

Pe Arena Naţională, Rapid a avut un final de primă repriză excellent şi, după ce Papeau a deschis scorul în minutul 39, Paul Iacob a înscris pentru 2-0 în minutul 45+1. Gazdele au trimis odată în bară, prin Alexandru Băluţă, în minutul 41, dar la pauză giuleştenii au intrat în avantaj. În minutul 65 Dawa a redus din diferenţă, înscriind cu o lovitură de cap.

Pe Arena Naţională, la Rapid - FCSB s-a stabilit cea mai mare asistenţă din acest sezon. 40.563 de spectatori, dintre care aproximativ 2600 de fani giuleşteni, au fost prezenţi pe cel mai mare stadion al ţării. Precedentul record era de 28.519, în Ghencea, la FCSB - CFR Cluj. 

Înaintea partidei, Jandarmeria a reţinut mai multe persoane, care au încercat să introducă materiale pirotehnice pe Arena Naţională, dar incidente au avut loc între fani, în cele din urmă. 

Persoane prezente în galeria FCSB s-au bătut preţ de câteva zeci de secunde, când s-a instalat panica în partea inferioară a peluzei. În busculada formată s-au putut observa două grupuri, lovituri de pumni şi liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, care şi-a făcut apariţia în mijlocul conflictului. 

Motivul conflictului este necunoscut până în acest moment.

De asemenea, după meci, cei prezenţi în peluza FCSB le-au întors spatele fotbaliştilor antrenaţi de Elias Charalambous.

FCSB este lider, cu 31 de puncte, iar Rapid ocupă poziţia a treia, cu 39 puncte.

VIDEO | Bătaia dintre fanii FCSB, în galerie, în timpul derby-ului cu Rapid

Afla mai multe despre: fcsb rapidbataie galerie fcsbpeluza nord fcsbgheorghe mustata fcsb rapid 

viewscnt
Articole similare