Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mititelu spune că a simţit că se petrec lucruri necurate la echipa fiului lui Liviu Dragnea: ”Dacă-l condamnau în urmă cu un an, acum eram în Liga 2”

Adrian Mititelu spune că a simţit că se petrec lucruri necurate la echipa fiului lui Liviu Dragnea: ”Dacă-l condamnau în urmă cu un an, acum eram în Liga 2”

Fotbal intern

Comentarii

Adrian Mititelu este de părere că FCU Craiova ar fi avut şanse mult mai mari la promovarea în liga secundă, dar Liviu Dragnea ar fi fost arestat înainte de startul sezonului. Din seria Craiovei a promovat Turris Turnu Măgurele, echipă condusă de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea.

Adrian Mititelu se plânge că a avut de suferit în duelul de la distanţă cu Turris Turnu Măgurele. Patronul lui FCU Craiova susţine că adversarii erau mult mai ambiţioşi cu echipa sa, dar îngăduitori cu echipa fiului lui Liviu Dragnea. Într-un interviu pentru ProSport, Mititelu este de părere că FCU Craiova ar fi putut promova dacă Liviu Dragnea ar fi fost arestat în urmă cu un an.

Cum ar fi arătat lupta dumneavoastră pentru promovarea cu Turris Turnu Măgurele, echipa băiatului lui Liviu Dragnea, dacă nu se tergiversa atât procesul şi venea sentinţa, să zicem, cu un an mai devreme?

Era altceva, cu totul şi cu totul altceva! Da... În primul rând, am fi jucat şi noi meciurile de acasă pe stadionul “Ion Oblemenco”. Dacă-l condamnau pe Dragnea cu un an mai devreme, acum eram în Liga 2! N-am fi avut o asemenea opoziţie şi o asemenea subminare a activităţii noastre. Pentru că nu întâmplător am fost izgoniţi, să jucăm în alte părţi. Uite ce se întâmplă! E un stadion public şi... Azi am făcut o nouă adresă la Primărie, i-am anunţat că le dau banii de chirie pe un an avans! Să vedem ce mai spun. Vă daţi seama, e un stadion construit din bani publici şi e folosit de o singură persoană!



Aţi simţit, anul acesta, că adversara la promovare este echipa băiatului lui Liviu Dragnea?
Da, domnule, cum să nu simt? Oho! Atât de clar... Nimic n-a fost întâmplător.

În ce fel aţi simţit?
De exemplu, noi am jucat toate meciurile pe teren. Foarte multe echipe au jucat cu noi pe viaţă şi pe moarte, şi e foarte bine că s-a întâmplat aşa. Dar Turris n-a avut astfel de meciuri. Au fost nişte meciuri care... Şi noi, cum să-ţi explic, am simţit foarte multă răutate la adversari. Până la urmă e normal, că e fotbal, foarte bine au făcut. Pe când ei n-au avut meciuri atât de grele. Aşa e uşor să promovezi... De exemplu, la Bradu. Noi am jucat cu o echipă care a tras cu dinţii pe teren. Se tăvăleau pe jos, se agăţau cu unghiile de noi, dădeau cu mingea în tribună, se băgaseră 11 în careu. La două etape distanţă, în meciul cu ei, au făcut un meci... Nici n-au existat pe teren. Nu zic mai mult, că nu vreau să supăr de nimeni. Pe urmă, arbitrii. Turris a câştigat foarte multe meciuri din penalty-uri controversate, ca să nu zic altceva. Ca să nu-ţi zic că ei au probleme cu actele!

Citeşte tot interviul pe ProSport.ro!

Afla mai multe despre: adrian mititeluvalentin dragnea 

viewscnt
Articole similare