Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu, neimpresionat de Dorinel Munteanu după egalul de la Galaţi: „E doar un alt antrenor, nu e nimic special!”

Adrian Mutu, neimpresionat de Dorinel Munteanu după egalul de la Galaţi: „E doar un alt antrenor, nu e nimic special!”

CFR Cluj

Comentarii

Adrian Mutu a vorbit despre meciul de la Galaţi, terminat la egalitate, scor 2-2, cu Oţelul.

Adrian Mutu, despre Dorinel Munteanu: „Nu e nimic special, nu am nicio treabă cu el!”

Adrian Mutu a comentat, la rece, meciul de la Galaţi şi a ţinut să precizece că nu are niciun fel de problemă cu Dorinel Munteanu. Concret, meciul cu Oţelul nu a avut o importanţă ieşită din comun pentru Mutu, care a tratat confruntarea cu Dorinel ca oricare altă confruntare din Superliga României.

„La Galaţi a fost un meci dificil, un joc de luptă cu o echipă incomodă. Am avut meciul în mână şi trebuia să îl gestionăm mai bine. O echipă de calibrul nostru trebuia să aducă victoria acasă.

Îmi e ciudă că nu am luat cele trei puncte. Nu am nicio treabă cu Dorinel. Îmi place să câştig împotriva tuturor, nu doar în faţa lui. Dorinel pentru mine nu e nimic special din punctul acesta de vedere.

E doar un alt antrenor. Era prima dată când mergeam la Galaţi, mi-ar fi plăcut să câştig, dar nu pot doar eu să am noroc”, a spus Adrian Mutu, potrivit Fanatik.

  • CFR Cluj ocupă locul 3 în Superliga României, cu 49 de puncte obţinute în 28 de meciuri

„Am auzit salariul lui Dorinel Munteanu, e o nebunie!” Bogdan Cosmescu, mirat când a auzit remuneraţia de la Oţelul | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu a dezvăluit în direct salariul lui Dorinel Munteanu la Oţelul Galaţi. Dorinel Munteanu este unul dintre cei mai în vogă antrenori din fotbalul românesc.

Tehnicianul a reuşit să promoveze echipa în Superligă în vara anului trecut şi tot el a reuşit să transforme clubul din Galaţi într-unul de temut în Superliga României. Cu un buget redus şi fără prea multe staruri în lot, Dorinel Munteanu continuă să spere la un loc în play-off, spre surprinderea multor experţi din fotbalul nostru.

Totuşi, antrenorul s-a plâns în multe rânduri din cauza bugetului, unul pe care îl consideră prea mic pentru ambiţiile sale. În tot acest context, salariul lui Dorinel a fost unul necunoscut, dar Bogdan Cosmescu, în direct la Orange Sport, a făcut marea dezvăluire. Comentatorul Orange Sport a pornit o întreagă discuţie în platou pe marginea acestui subiect, alături de Silviu Tudor Samuilă, MM Stoica şi Cristi Costache.

 

Afla mai multe despre: adrian mutudorinel munteanucfr clujotelul galati 

viewscnt
Articole similare