Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Mutu: "Ştiu că poate unii voiau 6-1, 7-1, dar noi am adus calificarea. Hai să învăţăm să ne îndeplinim obiectivele"

Adrian Mutu: "Ştiu că poate unii voiau 6-1, 7-1, dar noi am adus calificarea. Hai să învăţăm să ne îndeplinim obiectivele"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

România s-a calificat pentru a doua oară consecutiv la un turneu final al CE U21. Această performanţă nu i-a mulţumit însă şi pe unii dintre suporterii care se aşteptau ca România să forţeze victoria pe final, având şi un jucător în plus pe teren.

Din minutul 83 şi până în minutul 94 al partidei, România s-a mulţumit cu un joc de pase la centrul terenului şi nu a mai forţat pe atac cu toate că avea un jucător în plus pe teren.
Danezii nu au mai făcut presing şi astfel s-a jucat la trecerea timpului fără ca vreuna din echipe să mai încerce ceva. Un gol pe final marcat de oaspeţi ar fi făcut ca echipa naţională a României să fie depăşită în clasamentul pentru locurile 2 şi astfel să piardă calificarea la turneul final.
După meciul de aseară, selecţionerul naţionalei U21, Adrian Mutu, a venit cu unele precizări: "Nu e ceva anormal critica aceasta care vine, o consider o critică perfect constructivă, dar nu mă împiedică să aduc rezultate pentru U21. Ştiu că poate mulţi voiau 6-1, 7-1, dar noi am adus calificarea, hai să învăţăm să ne îndeplinim obiectivele.
Eu nu cred că danezii au venit la mişto. În seara asta a fost doar o echipă în teren şi aia a fost România. La modul cum au jucat, băieţii m-au mulţumit foarte tare, iar dacă unii suporteri nu sunt mulţumiţi, nu cred că voi reuşi vreodată sau nimeni altcineva va reuşi vreodată să împace pe toată lumea".
Pe data de 10 decembrie, România îşi va afla adversarele din faza grupelor. Meciurile vor avea loc în perioada 24-31 Martie 2021.
 
 
Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: echipa nationala 

viewscnt
Articole similare