Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Neaga, anunţ despre Haruţ, după accidentarea groaznică din meciul cu Sepsi: "Campionatul s-a încheiat pentru el!"

Adrian Neaga, anunţ despre Haruţ, după accidentarea groaznică din meciul cu Sepsi: "Campionatul s-a încheiat pentru el!"

Superliga

Comentarii

Tehnicianul echipei ACS Poli Timişoara, Adrian Neaga, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Denis Haruţ, care s-a accidentat la meciul cu Sepsi, nu va mai juca în acest sezon.

“Haruţ este bine, s-a întors ieri la Timişoara. A fost în vestiar astăzi să se vadă cu colegii. Vom juca şi cu gândul la el în meciul de luni şi cred că vom reuşi să câştigăm, fiindcă avem nevoie de toate cele trei puncte. Haruţ va lipsi până la finalul acestui sezon, pentru el s-a încheiat campionatul. Era tânărul cel mai în formă, dar mai avem tineri sub 21, Oprea, Velcotă sau Bîrnoi, care ne pot ajuta. Sunt convins că tânărul sau tinerii care vor intra luni în teren se vor ridica la pretenţiile noastre”, a spus Neaga.

El a precizat că la partida următoare revine Melinte, care a fost suspendat. “S-a refăcut Artean, dar Cânu este suspendat. Popovici este accidentat, iar Ţigănaşu va trebui să se opereze din nou, fiind lovit exact acolo unde a fost intervenţia chirurgicală. Probleme de efectiv sunt, dar toţi jucătorii din vestiar au capacitatea de a câştiga meciurile rămase. Cred că la finalul acestui sezon Timişoara se va bucura din nou de un loc în prima ligă, fiindcă acest oraş merită asta”, a adăugat tehnicianul.

Formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a X-a a play-out-ului Ligii I, în timpul căruia Denis Haruţ a ajuns la spital după ce s-a lovit cap în cap cu Benjamin Kuku.

Luni, de la ora 20.45, echipa timişoreană va întâlni, pe teren propriu, formaţia Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a play-out-ului, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: neagaharutaccidentaresepsitimisoara 

viewscnt
Articole similare