Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adrian Neaga, aproape retrogradat cu ACS Poli: ”Importanţa jocului cu Dinamo ne-a depăşit în totalitate, dar nu am ce să le reproşez băieţilor!”

Adrian Neaga, aproape retrogradat cu ACS Poli: ”Importanţa jocului cu Dinamo ne-a depăşit în totalitate, dar nu am ce să le reproşez băieţilor!”

Superliga

Comentarii

Adrian Neaga spune că nu mai are nicio şansă să se salveze de la retrogradare, deşi, matematic, mai poate prinde locul de baraj. ACS Poli Timişoara a pierdut cu 3-1 în faţa lui Dinamo şi sunt ca şi retrogradaţi.

Timişoara are nevoie de o minune în ultima etapă pentru a se salva. ACS Poli trebuie să câştige cu Concordia, dar are nevoie şi ca Voluntari să se împiedice cu Juventus Colentina - ultima clasată. Adrian Neaga spune însă că nu mare are nicio speranţă şi lasă de înţeles că problemele financiare au provocat această retrogradare, în condiţiile în care jucătorii nu şi-au mai primit salariile de luni bune.

”Cred că importanţa acestui joc ne-a depăşit în totalitate, dar cu mâna pe inimă vă spun că n-am ce să le reproşez băieţilor. Am mers până la capăt. Trebuie să fim realişti, nu cred că ne mai putem salva în momentul de faţă. Sunt multe greşeli făcute de toată lumea. Nu are importanţă cine a greşit. Important este să avem un plan de la vară încolo. Sunt foarte supărat, dezamăgit de rezultat, dar asta este situaţia. Păcat că am ajuns să jucăm un meci aşa important tocmai cu Dinamo. N-am ce să le reproşez jucătorilor, s-au antrenat, atât au putut în seara asta. Din punctul meu de vedere, batem degeaba Chiajna. Sunt multe de reproşat, dar eu consider că am făcut tot ce a depins de mine şi băieţii la fel. Toată lumea ştie problemele de la Timişoara şi n-are sens să mai vorbim despre asta”, a declarat Adrian Neaga pentru Telekom Sport

Afla mai multe despre: dinamoadrian neagaliga 1acs poli timisoara 

viewscnt
Articole similare