Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adversarii CFR-ului au fost analizaţi. Veşti bune din Serbia: ”Ceva nu e în regulă cu jucătorii. E presiune mare pe capul lor”

Adversarii CFR-ului au fost analizaţi. Veşti bune din Serbia: ”Ceva nu e în regulă cu jucătorii. E presiune mare pe capul lor”

CFR Cluj

Comentarii

Meciul Steaua Roşie - CFR Cluj, din turul play-off-ului Europa League, se joacă marţi, de la ora 22:00, şi va putea fi urmărit LIVE TEXT pe telekomsport.ro.

"Căzute" din preliminariile Ligii Campionilor, Steaua Roşie şi CFR Cluj dau piept într-o dublă de foc pentru campioana României. 

Novak Martinovic, fostul jucător a lui FCSB, s-a retras din fotbal şi s-a stabilit în Belgrad.

Martinovic a este un susţinător al echipei Steaua Roşie Belgrad şi a prefaţat duelul de diseară.

„Pe Steaua Roşie e puţin mai multă presiune. Aici sunt jucători care iau mulţi bani, 600.000-700.000 de euro pe an. În acest an avut cel mai uşor drum spre Champions League şi nu a reuşit, acum e presiunea mare. 

Echipa nu are un joc stabil, nu ştii niciodată ce va fi. E posibil să joace incredibil şi să câştige cu 3-0, dar e posibil şi ca CFR să câştige. Echipa are jucători foarte valoroşi, dar ceva nu e în regulă la Steaua Roşie.

Cine sunt cei mai periculoşi jucători

Cei mai periculoşi jucători pot fi Katai (extremă stânga, 30 de ani), Ivanic (mijlocaş ofensiv, 27 de ani) sau Kanga (mijlocaş ofensiv, 30 de ani). Foarte importanţi sunt şi fundaşul Dragovic şi Krsticic, dacă va juca la mijloc. Ei sunt la început şi abia în câteva săptămâni vor juca mai bine. Asta ar putea fi cea mai mare problemă pentru ei.

Cred că va fi o atmosferă incredibilă, Cred că peluza va fi plină. Nu ştiu daca va fi plin în ambele peluze, dar vor fi 30.000 de fani. Când echipa a venit de la Triaspol, au venit câteva sute de fani la aeroport şi i-au sprijinit pe jucători. Echipa a jucat bine în ultimii ani, iar fanii nu au uitat. Până acum există sprijin”, a spus Martinovic pentru Gazeta Sporturilor.

Returul va avea loc la 26 august. Echipa care se impune în această dublă manşă va evolua în grupele Ligii Europa, învinsa, în grupele Conference League.

LIVE TEXT | Steaua Roşie - CFR Cluj, de la 22:00, în play-off-ul Europa League. Campioana, gata de război în Serbia

Afla mai multe despre: cfr clujsteaua rosie belgradeuropa league 

viewscnt
Articole similare