Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afacere ca şi făcută! Arsenal, aproape de a aduce un star din La Liga! Care este preţul tranzacţiei

Afacere ca şi făcută! Arsenal, aproape de a aduce un star din La Liga! Care este preţul tranzacţiei galerie foto

Arsenal

Comentarii

Ever Banega este la un pas să devină noua vedetă de pe Emirates. Unai Emery insistă pentru aducerea argentinianului de la Sevilla.

Arsenal luptă pentru un loc de Champions League, iar tunarii sunt acum în afara locurilor care asigură calificarea în sezonul viitor al competiţiei. Pentru a nu rata al treilea an la rând obiectivul, şefii londonezilor încearcă să întărească echipa în perioada de mercato care începe chiar la 1 ianuarie. Dar detaliile primului transfer au fost deja aflate de presa britanică.

The Sun susţine că agentul lui Ever Banega a discutat deja la Londra pentru trecerea mijlocaşului la Arsenal. Clauza de reziliere a fotbalistului de 30 de ani este de 20 de milioane de euro, una care poate fi plătită fără probleme de un club cu pretenţii din Premier League. Unai Emery îl doreşte pe Banega pe care l-a avut ca jucător la Valencia şi Sevilla.

Sud-americanul ar acoperi şi o eventuală plecare a lui Ramsey din lotul tunarilor. Cifrele din acest sezon demonstrează că aducerea lui Banega este inspirată. 

 

Afla mai multe despre: arsenalbanegaemery 

viewscnt
Articole similare