Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afacere colosală! Manchester United pune pe masă 145.000.000 pentru două "diamante" nemţeşti

Afacere colosală! Manchester United pune pe masă 145.000.000 pentru două "diamante" nemţeşti

Manchester United

Comentarii

Manchester United nu mai sperie pe nimeni! Cu un start timid de campionat, formaţia lui Ole Gunnar Solskjaer are nevoie neapărată de o schimbare de atitudine şi de calitate dacă vrea să reajungă acolo unde îi este locul.

Chiar dacă în Premier League nu este o obişnuinţă să se facă transferuri mari în fereastra de mercato din iarnă, conducătorii de la Manchester United au pregătit 145 de milioane de euro pentru două transferuri de urgenţă. 

Potrivit presei din Marea Britanie, "diavolii" au pus ochii pe doi jucători din naţionala Germaniei. Unul dintre ei, Thomas Muller, este pe picior de plecare de la Bayern Munchen, din cauza faptului că este lăsat tot mai des pe bancă de către Niko Kovac. Experimentatul fotbalist reprezintă o soluţie de backup în cazul în care pe Old Trafford nu va ajunge Mario Mandzukic, atacantul lui Juventus care este dorit şi în Spania de FC Sevilla. 

Mutarea cu adevărat mare pregătită de United este, însă, transferul "diamantului" Kai Havertz. În vârstă de doar 20 de ani, jucătorul lui Bayer Leverkusen are deja şapte selecţii în naţionala Germaniei, dar şi prezenţe în UEFA Champions League. Cotat la 90 de milioane de euro pe site-ul transfermarkt, oficialii de la Bayer vor o sumă puţin mai mare, aproape de 100 de milioane de euro. De Havertz mai sunt interesaţi şi cei de la Liverpool. 

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare