Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Afacere ideală!”. Spaniolii, în extaz pentru mutarea lui Horaţiu Moldovan la Betis Sevilla

”Afacere ideală!”. Spaniolii, în extaz pentru mutarea lui Horaţiu Moldovan la Betis Sevilla
Comentarii

Horaţiu Moldovan, goalkeeper-ul celor de la Rapid, este dorit în continuare de Real Betis, ocupanta locului 7 în La Liga.

Horaţiu Moldovan, tot mai aproape de Betis Sevilla

Jurnaliştii spanioli susţin că internaţionalul român se află pe radarul lui Real Betis, iar echipa din Sevilla este hotărâtă să-l aducă pe Moldovan şi să-l folosească drept titular.

Presa din Spania are doar cuvinte de laudă pentru portarul Rapidului.

AS: "Moldovan este favorit să devină noul titular din poarta lui Betis. A devenit titularul echipei naţionale a României în timpul campaniei pentru EURO 2024. A ajutat din plin echipa, în ultimele opt meciuri internaţionale a încasat numai trei goluri. Betis nu e singura care îl urmăreşte. Basel şi câteva cluburi din Anglia s-au interesat de serviciile portarului de 1,90m."

GOL Digital: "În vârstă de 25 de ani, portarul este titular la Rapid din prima zi. Deşi e evaluat la 2,5 milioane de euro, clauza lui de reziliere este sub 1 milion de euro! Betis poate realiza, astfel, un transfer accesibil şi foarte util."

Estadio Deportivo: "Conducerea lui Betis îl apreciază foarte mult pe Moldovan, titularul României în drumul spre Campionatul European. S-a vehiculat şi numele lui Lorenzo Montipo, de la Hellas Verona, dar Horaţiu Moldovan pare favorit. El ar fi uşor de transferat datorită clauzei de numai 800.000 de euro."

În vârstă de 25 de ani, Horaţiu Moldovan îmbracă tricoul Rapidului din 2021 şi a pus umărul serios la revenirea giuleştenilor în Liga 1. În acest sezon, Moldovan a bifat 22 de meciuri în toate competiţiile şi a încasat 22 de goluri.

  • Horaţiu Moldovan este cotat de Transfermarkt la 2.600.000 de euro.

Anunţat drept „urmaşul” lui Horaţiu Moldovan la Rapid, Silviu Lung Jr. a reacţionat | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: horaţiu moldovanrapidbetisla liga 

viewscnt
Articole similare