Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aflat în vizită în România, Mats Wilander vorbeşte incredibil de frumos despre Simona Halep: ”E ca şi cum ai admira o operă de artă”

Aflat în vizită în România, Mats Wilander vorbeşte incredibil de frumos despre Simona Halep: ”E ca şi cum ai admira o operă de artă”

Tenis

Comentarii

Mats Wilander se află în România pentru a promova turneul de la Roland Garros şi a vorbit în termeni foarte frumoşi despre Simona Halep, pe care o vede favorită la câştigarea turneului.

Simona Halep a câştigat primul şi singurul Grand Slam din carieră, Roland Garros. Prezent în România pentru promovarea turneului, legendarul Mats Wilander este de părere că Simona Halep este favorită să câştige Roland Garros şi în acest an. De asemenea, fostul mare tenismen suedez susţine că Simona are suficiente calităţi pentru a se impune şi pe celelalte suprafeţe:

”Dacă există o favorită, cred că aceea este Simona. Este diferită faţă de celelalte jucătoare. Despre Naomi Osaka ştim sigur că va juca bine şi că va lupta din greu, dar, legat de celelalte, e greu de spus cine va câştiga turneul. Sunt atât de multe jucătoare periculoase pe tabloul feminin. Ştim că Simona va juca bine. De câştigat sigur că poate câştiga. Va mai câştiga un Grans Slam? Da, cred că poate câştiga şi pe alte suprafeţe, chiar şi pe iarbă. Lumea este îngrijorată că a întrerupt colaborarea cu Darren Cahill, dar acum ştiu că tu (n.r. Florin Segărceanu) o ajuţi, aşa că suntem salvaţi. Dacă  Simona va evolua în ceea ce priveşte jocul şi dacă va deveni mai agresivă, cred că va avea încă trei sau patru ani în top.

Dacă ar trebui să urmăriţi un singur turneu şi doar pentru tenisul jucat, cred că Roland Garros este cel mai tare. Şi să vezi jucători precum Halep sau Nadal pe teren este ca şi cum ai admira o operă de artă.

De ce este Simona Halep cea mai bună sau a doua jucătoare din lume? Pentru felul cum se mişcă pe teren şi pentru fizicul ei. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Novak Djokovic, a fost în cazul lui Bjorn Borg, sau în cazul meu.

Cred că acolo ar fi frumos să o vedem pe Simona Halep, nu spun asta pentru că sunt în România, ci pentru că eu o consider cea mai interesantă jucătoare din circuitul feminin. Mi-ar plăcea să o văd în finală şi mi-ar plăcea să o văd pe Serena Williams ajungând în finală. A avut o perioadă grea, a terminat anul trecut într-o situaţie foarte rea şi ar fi frumos ca lumea să îi mai dea o şansă. Un meci Simona - Serena ar fi o finală de vis pentru mine. Amintiţi-vă duelul Simona - Serena din Australia, un meci extraordinar”, a declarat Mats Wilander.

Afla mai multe despre: mats wilander 

viewscnt
Articole similare