Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Alibec a dat cărţile pe faţă: "Putea îmbrăca tricoul unor echipe mari". Unde putea pleca de la FCSB

Agentul lui Alibec a dat cărţile pe faţă: "Putea îmbrăca tricoul unor echipe mari". Unde putea pleca de la FCSB

Superliga

Comentarii

În ianuarie 2017, când a ajuns la FCSB, planul lui Gigi Becali era să îl vândă pe Alibec pe foarte mulţi bani, dar scandalurile de la echipă şi prestaţiile mai puţin bune l-au făcut pe Becali să îl cedeze în vară la Astra, echipa de la care l-a şi luat.

Odată ajuns la FCSB, Denis Alibec era un jucător dorit de cluburi mari din Europa, potrivit agentului său, Florin Lovin, dar Becali nu a cedat la primele oferte venite pentru atacant şi a tot aşteptat în speranţa că poate îl face pe fostul jucător al lui Inter cel mai scump jucător plecat din Liga 1, dar treptat, prestaţiile jucătorului în vârstă de 27 de ani s-au deteriorat şi a intrat într-un conflict deschis cu Nicolae Dică până în momentul în care tehnicianul a decis să îl excludă din lot pe atacant. 

Ajuns acum la Astra, Florin Lovin, agentul său, a făcut lumină despre ofertele pe care le-a avut în perioada de la FCSB. 

"Denis e OK, speram sa-si revina cat mai repede si sa devina jucatorul care a fost cand a plecat la Steaua. La talentul pe care il are, putea imbraca tricoul unor echipe mari. In viata unui fotbalist sunt tot felul de moment, trebuie sa profiti la maximum de ceea ce ti se ofera. Daca nu se intampla lucrul asta, ai caderi. E un talent urias, daca va invata sa-si cenzureze anumite lucruri cred ca inca poate face performanta. Am vorbit cu foarte multe echipe din Europa despre el, cu cluburi din Anglia, din Germania. Sunt lucrurile noastre, numai eu le stiu", a spus Lovin pentru pentru PRO TV.

42 de meciuri a jucat Alibec la FCSB, pentru care a înscris 12 goluri şi a oferit 10 pase decisive. 

Afla mai multe despre: denis alibecliga 1astra giurgiufcsbflorin lovinbecalibanitransfer 

viewscnt
Articole similare