Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Cătălin Cîrjan l-a ironizat pe Mihai Stoichiţă după eşecul naţionalei de tineret. ”A fost lăsat acasă, convinşi că ’putem deveni campioni europeni’”

Agentul lui Cătălin Cîrjan l-a ironizat pe Mihai Stoichiţă după eşecul naţionalei de tineret. ”A fost lăsat acasă, convinşi că  ’putem deveni campioni europeni’”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională U21 a României a pierdut şi al doilea meci din grupa B de la EURO 2023. După partida dintre Spania şi Croaţia, România a fost eliminată matematic, deşi mai este un meci de disputat din faza grupelor.

Naţionala României nu a marcat niciun gol în două partide, iar meciul cu Croaţia de marţi va avea miză doar în perspectiva locului trei în grupă.  Markovic, Louis Munteanu, Tavi Popescu şi Bîrligea nu s-au făcut remarcaţi în primele două meciuri, iar agentul lui Cătălin Cîrjan a răbufnit după meciul cu Ucraina. Noul atacant al Rapidului nu a fost convocat la EURO U21 2023, probabil şi din cauza ”războiului” cu FRF început în primăvara acestui an.

Agentul lui Cătălin Cîrjan l-a ironizat pe Mihai Stoichiţă după eşecul naţionalei de tineret. ”A fost lăsat acasă, convinşi că ’putem deveni campioni europeni’”

”În timp ce hornul fabricii de vopsitorie România U21 duduie in gol, un jucător ca şi Cătălin Cîrjan a fost lăsat acasă, convinşi că <<putem deveni campioni europeni>>. Eventual la scuze…”, a scris Cătălin Sărmăşan pe Facebook.

Declaraţia care-l "bântuie" acum pe Mihai Stoichiţă. "Umfla" naţionala U21

Deşi România a fost eliminată fără drept de apel de la EURO 2023, în martie, starea de spirit a conducerii FRF era diferită. După două Campionate Europene U21 bune ale reprezentativei, cu Mirel Rădoi şi Adrian Mutu pe postul de selecţioner, Mihai Stoichiţa s-a avântat să spună că e impresionat de fotbaliştii din lot. 

De altfel, ei i-au dat speranţe oficialului FRF să afirme că România U21 chiar ar putea câştiga trofeul turneului final. 

”De câteva zile stau numai la echipele naţionale şi mă uit şi eu când intru la o şedinţă ce e în jurul meu. Mă uitam la U21, pentru că m-am dus şi am stat cu Emil Săndoi şi cu băieţii la o analiză a meciurilor Portugaliei şi când vezi Petrila, Baiaram, Grameni, Pitu, Miculescu, absolut toţi care sunt pe acolo sunt jucători care decid meciuri pentru poate posibila viitoare campioană a României.

Şi noi facem un caz de un jucător care a refuzat constant convocarea la echipa naţională (n.r. – Cătălin Cârjan). Păi se ridică nivelul campionatului U23 din Anglia la nivelul din SuperLiga?

Şi când m-am uitat la ei le-am spus <<Cu voi mie nu îmi e frică să spun că mă duc să câştig Campionatul European>>. Dacă mă mai gândesc că de la echipa mare pot veni, după ce termină acţiunea din vară, Louis Munteanu, Tavi Popescu, mai e încă unul…

Te uiţi la ei, păi când spui numele astea... Probabil dacă ai avea echipa naţională U21 pe mână, te-ai bate la campionat în România. Asta e părerea mea”, declara Mihai Stoichiţă, pentru Fanatik, în urmă cu câteva luni. 

Afla mai multe despre: romania u21cîrjanarsenalrapid 

viewscnt
Articole similare