Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agentul lui Ionuţ Radu a confirmat: două cluburi de top din Europa îl vor pe portar! Mutare-bombă în vară?

Agentul lui Ionuţ Radu a confirmat: două cluburi de top din Europa îl vor pe portar! Mutare-bombă în vară?

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu (22 de ani) poate da lovitura carierei în vară. Portarul român a plecat de la Genoa pentru că devenise rezervă, iar odată ajuns la Parma a dat peste aceeaşi situaţie. În vară, totul se poate schimba pentru goalkeeperul român. Agentul său a confirmat că mai multe echipe se interesează de soarta sa, inclusiv Arsenal.

După ce a impresionat prin prestaţiile sale de la Genoa şi de la Euro 2019 U21, Ionuţ Radu poate prinde un trasfer-bombă în vară. Nemulţumită de situaţia românului, conducerea lui Inter îl poate chema înapoi de la Parma, unde nu joacă deloc, şi îl poate vinde mai departe pe o sumă mare de bani. Agentul său, Crescenzo Cecere, a confirmat că există interes multiplu pentru Radu.

Arsenal, pe urmele lui Ionuţ Radu

Potrivit spuselor lui Cecere, Ionuţ Radu e dorit de Arsenal, dar şi de Olympique Lyon, echipa românului Ciprian Tătăruşanu (34 de ani), coleg cu Radu la echipa naţională a României. "Există foarte multe echipe interesate, inclusiv Lyon. Recent, a existat un interes al lui Arsenal. Este un jucător interesant, cu potenţial. S-a dezvoltat mult şi continuă să o facă, din toate punctele de vedere", a spus Crescenzo Cecere pentru FCInterNews, citat de sportsmole.co.uk.

Ionuţ Radu aparţine de Inter, care l-a trimis sub formă de împrumut la Parma, în Serie A, după ce pierduse locul de titular la Genoa, formaţie unde a fost titular incontestabil în sezonul trecut. Totuşi, Parma nu se bazează pe serviciile sale atât de mult pe cât şi-ar fi dorit acesta, iar în vară va schimba din nou echipa.

Conte îl vrea la Inter să fie rezerva lui Handanovic

Faptul că Radu nu este folosit de Parma a trezit se pare şi nemulţumirea celor de la Internazionale Milano, club care crede cu tărie în viitorul portarului român. Prin urmare, Inter nu mai vrea să-l împrumute pe Radu din stagiunea viitoare şi îl va ţine pentru a creşte alături de Samir Handanovic, experimentatul portar titular al nerrazzurilor.

Este o mutare galactică pentru Radu, în condiţiile în care Inter a reuşit să transfere deja câţiva jucători de top de la venirea lui Conte (Godin, Lukaku, Eriksen), iar pe Meazza se anunţă şi alte mutări spectaculoase. Radu ar putea avea din vară şi alţi coechipieri de renume, printre care Jan Vertonghen sau Olivier Giroud, conform presei din Italia. O companie selectă din care Ionuţ Radu va avea cu siguranţă de câştigat pe viitor.

Afla mai multe despre: ionut raduarsenal 

viewscnt
Articole similare