Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Agnieszka Radwanska, plecăciune în faţa Simonei Halep! ”A jucat atât de bine tot turneul! A meritat categoric să câştige”

Agnieszka Radwanska, plecăciune în faţa Simonei Halep! ”A jucat atât de bine tot turneul! A meritat categoric să câştige”

Tenis

Comentarii

Agnieszka Radwanska a vorbit la o conferinţă de presă despre victoria Simonei Halep în finala de la Roland Garros. Tenismena poloneză a dezvăluit că a fost fana Simonei Halep în timpul finalei de la Paris.

"Am urmărit finala şi Simona a meritat cu siguranţă sp câlştige! A jucat atât de bine tot turneul. A fost atât de consistentă şi solidă, dar şi concentrată. A meritat categoric să câştige turneul.

Nici nu ştiţi cât mă bucur pentru ea, că a reuşit să câştige un Grand Slam în cele din urmă. La un moment dat, când era condusa mă gândeam că şansele sunt 50/50, dar după ce a luat setul secund am fost sigură ca asta a fost şi va câştiga turneul. Ştiam că are trofeul deja în mână", a spus Agnieszka Radwanska într-o conferinţă de presă.

Simona Halep şi Agnieszka Radwanska s-au întâlnit de 11 ori în circuitul WTA. Jucătoare din Polonia conduce cu 6-5 la meciurile directe. Ultima oară cele două s-au confruntat la Miami, în 2018, acolo unde "Aga" s-a impus în trei seturi, scor 3-6 6-2 6-3.

Afla mai multe despre: simona halepagnieszka radwanska,  

viewscnt
Articole similare