Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aguero la Real Madrid? ”Dacă mă vor, ştiu ce trebuie să facă!” Ar putea fi lovitura verii în fotbalul mare

Aguero la Real Madrid? ”Dacă mă vor, ştiu ce trebuie să facă!” Ar putea fi lovitura verii în fotbalul mare

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă scrie despre un interes al celor de la Real Madrid pentru Sergio Aguero.

Atacantul argentinian, care a jucat pentru Atletico Madrid, dar a scris istorie pentru Manchester City, a fost întrebat de către jurnaliştii de la El Chiringuito, cum ar răspune unei oferte de la Real Madrid, rivala locală a fostei sale formaţii.

"Eu am jucat pentru Atletico Madrid. Am primit multe oferte, de la multe cluburi importante, dar atunci când un club te doreşte cu adevărat, ştie cum să vină să te convingă. Când City a vrut să mă transfere, Mancini m-a sunat personal. Aveam alte aşteptări atunci de la Atletico şi m-am supărat” a mărturisit Kun Aguero, presei spaniole.

Manchester City îi permite lui Aguero să plece

Atacantul în vârstă de 31 de ani mai are contract cu Manchester City până la finalul sezonului viitor şi, conform presei engleze, oficialii clubului consideră că atunci ar fii momentul potrivit pentru o despărţire, mai ales că Aguero a recunoscut în trecut că şi-ar dori să îşi încheie cariera la clubul copilăriei sale, Independiente.

Dacă îşi va duce contractul la bun sfârşit, Aguero va împlini zece ani la Manchester City, care l-a transferat în 2011 de la Atletico Madrid, pentru 40 de milioane de euro. De atunci, Kun a strâns 368 de meciuri, 264 de goluri şi 13 trofee cucerite pentru gruparea de pe Etihad Stadium.

Afla mai multe despre: kun aguero 

viewscnt
Articole similare