Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici ai cele mai tari meciuri ale zilei! Se joacă în Germania, Italia şi la Mondialul cluburilor

Aici ai cele mai tari meciuri ale zilei! Se joacă în Germania, Italia şi la Mondialul cluburilor

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante dueluri ale zilei.

18:30 River Plate - Al Ain 

Prima semifinală a Mondialului cluburilor se joacă între campioana Americii de Sud şi cea a gazdelor din Emiratele Arabe Unite. Argentinienii au ajuns în Golf după ce au câştigat superduelul de pe Bernabeu cu Boca Juniors şi vor întâlni o echipă care a jucat deja două meciuri în competiţie. Al Ain le-a învins pe Team Wellington şi Esperance Tunis pentru a ajunge în penultimul act. 

19:30 Monchengladbach - Nurnberg 

Primul meci al rundei intermediare din Germania se joacă între două echipe care se luptă pentru obiective diferite. Gazdele încearcă să îşi păstreze poziţia secundă la sfârşitul turului, în timp ce oaspeţii încearcă să iasă din zona retrogradării. Borussia este o adevărată forţă pe teren propriu reuşind să câştige toate cele 7 meciuri disputate în faţa propriilor fani. În schimb, oaspeţii nu s-au mai bucurat pentru o victorie de la sfârşitul lunii septembrie. Partida se joacă în direct pe Telekom Sport 1. 

21:30 Bologna - AC Milan 

Ultimul meci al rundei a 16-a se joacă în această seară între una dintre echipele aflate pe loc retrogradabil, Bologna şi o alta care luptă pentru calificaea în sezonul viitor al Champiosn League. Milanezii au primit un ajutor aseară de la Atalanta care a învins-o pe Lazio iar trupa lui Gattusso se poate distanţa de poziţia a cincea cu o victorie în această seară. Este şi primul moment de revanşă a rosso-nerrilor după eliminarea ruşinoasă din grupele Europa League. Partida se joacă în direct pe Telekom Sport 1. 

21:30 Fortuna Dusseldof - Dortmund 

Liderul Bundesligii se deplasează pe terenul echipei care tocmai ce a scăpat de postura lanternei roşii în Bundesliga. Cu victoria în faţa lui Freiburg, nou-promovata este acum pe loc de baraj. Dortmund este neînvinsă în campionat şi continuă lupta de la distanţă cu Bayern pentru şefie. 9 puncte sunt între cele două cu două etape înainte de sfârşitul turului. Fortuna şi Borussia se întâlnesc pentru prima oară după cinci ani şi jumătate. La ultimul meci direct, galben-negriiau câştigat cu 2-1 chiar la Dusseldorf. Partida se joacă în direct pe Telekom Sport 2.

21:30 Wolfsburg - Stuttgart 

O confruntare în care de acaestă dată gazdele sunt favorite la victorie. Sunt pe poziţia a opta graţie celor trei victorii din ultimele patru jocuri. Şvabii au câştigat şi ei în ultima rundă şi sunt acum în afara zonei retrogradabile. Stadionul din Wolfsburg este teren interzis pentru Stuttgart în ultimii 13 ani. De atunci datează ultiam victorie a echipei antrenate de Weinzierl. Partida se joacă în direct pe Telekom Sport 3.

21:30 Hertha Berlin - Augsburg 

La aceeaşi oră se joacă şi meciul dintre Hertha Berlin şi Augsburg. Echipa din capitala Germaniei a fost coşmarul granzilor Germaniei în acest sezon. A învins-o acasă pe Bayern şi a remizat la Dortmund. Augsburg ar putea părea victimă sigură, mai ales că oaspeţii nu au mai câştigat de şase partide în campionat. Totuşi, în stagiunea trecută, Augsburg nu a pierdut în faţa berlinezilor. Au fost două remize, una chiar cu patru goluri pe Olympiastadion. Partida se joacă în direct pe Telekom Sport 4.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: agenda betanomeciurile zilei 

viewscnt
Articole similare