Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici ai meciurile zilei. Liga I şi La Liga sunt la putere

Aici ai meciurile zilei. Liga I şi La Liga sunt la putere

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante dueluri ale zilei.

17:30 Poli Iaşi - FC Voluntari 

Gazdele pot cu o victorie să se apropie de locurile de play-off. Au trei succese al rând şi încheie anul în faţa ultimei clasate, care nu a mai câştigat un meci în deplasare din luna mai. Totuşi din Moldova, ilfovenii au amintiri plăcute. S-au impus de două ori în Copou din cele cinci partide disputate în Liga I. Chiar dacă ar câştiga şi astăzi, echipa lui Cristiano Bergodi nu va scăpa de ultimul loc al clasamentului. Partida este în direct pe Telekom Sport 1.

20:00 Sepsi - Concordia 

După înfrângerea din tur, exact împotriva adversarei de astăzi, Chiajna îl aducea la echipă pe Dorinel Munteanu. Acum după cinci înfrângeri la rând ilfovenii sunt pe loc retrogradabil şi vor avansa în clasament dacă nu pierd în Ardeal. Sepsi va termina anul pe loc de play-off dacă va obţine o remiză în faţa Concordiei. Echipa lui Neagoe are probleme pe teren propriu. A pierdut 4 dintre ultimele şase jocuri. Partida este în direct pe Telekom Sport 1.

20:30 Girona - Getafe 

Primul meci al etapei a 17-a se joacă între două echipe aflate în prima jumătate a clasamentului. Girona are cu trei puncte mai puţin decât Getafe din cauza celor două înfrângeri suferite în ultimele două etape. Getafe, în schimb, are o serie de 4 partide fără eşec care au dus-o până pe poziţia a şasea în La Liga. Cu o victorie astăzi trupa din Madrid ajunge pe loc de Europa League. Partida este în direct pe Telekom Sport 4.

22:00 Real Sociedad - Alaves  

Un meci între două echipe aflate în pierdere de viteză. Bascii sunt într-o situaţie mai delicată însă. Cu trei înfrângeri consecutive, au ajuns la patru puncte de zona retrogradării, iar pe teren propriu au o linie de clasament dezastruoasă. Au câştigat o singură dată din şapte meciuri. Alaves are şi ea patru jocuri la rând fără victorie după un debut de sezon perfect. Partida este în direct pe Telekom Sport 3.

22:00 Wolves - Liverpool 

Liderul din Premier League merge pe terenul revelaţiei acestui sezon. Lupii au trei victorii la rând şi dat atacul la locurile de Europa League. Liverpool în schimb este neînvinsă în acest sezon şi are cu un punct peste rivala City, care aşteaptă un pas greşit al cormoranilor. Meciul deschide runda cu numărul 18 în Anglia, iar echipa lui Klopp are de ce să se teamă. Până acum, Wolverhampton a pierdut un singur meci în faţa granzilor. A fost învinsă de Tottenham, însă a remizat cu Arsenal, United şi City şi a bătut-o pe Chelsea. 

21:30 Dortmund - Gladbach 

Este şocul finalului de an în Bundesliga. În chiar ultima etapă a turului se întâlnesc primele două clasate. Dortmund este însă sub şoc după înfrângerea cu Fortuna Dusseldorf, din intermediara jucată la mijlocul acestei săptămâni. Eşecul le-a adus pe Gladbach şi Bayern la şase puncte de galben-negrii, iar bavarezii aşteaptă ca rivalii să mai piardă şi alte puncte pentru a se apropia de lider. Borussia va termina anul pe primul loc indiferent de acest rezultat, dar echipa lui Favre trebuie să fie atentă, pentru că Gladbach a umilit-o pe Bayern chiar pa Allianz Arena, scor 3-0. Partida este în direct pe Telekom Sport 2.

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: agenda betanomeciurile zilei 

viewscnt
Articole similare