Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aici ai meciurile zilei! Se joacă semfinalele CE de handbal feminin

Aici ai meciurile zilei! Se joacă semfinalele CE de handbal feminin

Pariuri sportive

Comentarii

În fiecare zi, Betano şi www.telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante dueluri ale zilei.

18:30 Rusia - România 

Rusia şi România se vor întâlni pentru un bilet în finala CE de handbal feminin din Franţa. Tricolorele nu vor putea conta pe Cristina Neagu, accidentată în partida cu Ungaria. Cele două naţionale au ajuns în penultimul act după ce au suferit câte două înfrângeri până acum în competiţie. România şi Rusia s-au mai întâlnit în acest an chiar în preliminariile actualului CE. Victoriile au fost împărţite. În luna noiembrie, rusoaicele au fost învinse la Trofeul Carpaţi de echipa secundă a României. 

22:00 Franţa - Olanda 

Gazdele competiţiei vor încerca să ajungă în premieră în finala unui CE. de trei au fost în semifinale, de trei ori au ratat accesul în ultimul act. Acum încearcă pentru a patra oară şi vor avea în faţă echipa care a uimit lumea handbalului în ultimii ani. Olanda a fost finalistă a CM 2015 şi a Euro 2016. Batavele au întâlnit Franţa ultima oară la competişia continentală de acum doi ani atunci când s-au impus la limită, 18-17. 

20:00 Chiajna - Poli Iaşi

Primul meci ale etapei a 20-a a Ligii I va aduce faţă în faţă două dintre echipele aflate pe poziţii de play-out înaintea acestei runde. Ieşenii stau însă mai bine. Au trei victorii în ultimele patru meciuri şi au ajuns pănă pe locul 8 în clasament. În schimb, ilfovenii au patru eşecuri la rând şi sunt pe loc retrogradabil. iar în ultimele şase meicuri jucate la Chiajna între cele două formaţii , Concordia nu s-a impus în niciunul. Partida este în direct pe Telekom Sport 1. 

21:30 Nurnberg - Wolfsburg 

Primul meci al etapei a 15-a din Bundesliga se joacă între două echipe cu stări de spirit diferite. Gazdele nu au mai câştigat de trei luni şi jumătate în campionat, dar graţie celor cinci remize sunt totuşi deasupra liniei retrogradării. Adversarii lor au avansat câteva locuri în campionat după ce au obţinut şapte puncte din ultimele trei confruntări. Partida este în direct pe Telekom Sport 2.

22:00 Celta Vigo - Leganes 

Cu două victorii din ultimele două jocuri celta Vigo a evadat din zona retrogrqadării, iar un nou succes i-ar putea duce pe galicieni până pe locul şase în clasament. Adversara, Leganes este însă în formă. Are cinci meciuri fără înfrângere, dar şi emoţii în continuare pentru rămânerea în La Liga. Este la trei puncte de primul loc ce duce în liga secundă. Partida este în direct pe Telekom Sport 3. 

Pe Betano găseşti cele mai interesante cote de pariere pentru partidele de mai sus.

Afla mai multe despre: agenda zilei betanoce de handbal feminin 

viewscnt
Articole similare