Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ajax anunţă vânzarea unui jucător de top: "Preţul său nu este afectat de această perioadă de criză!"

Ajax anunţă vânzarea unui jucător de top: "Preţul său nu este afectat de această perioadă de criză!"
Comentarii

Ajax Amsterdam, prin vocea directorului sportiv, Edwin Van de Sar, a anunţat că Donny Van de Beek poate pleca la în această vară.

"Da, sumele de 150 - 200 de milioane de euro vor dispărea de pe piaţă, dar cred că o parte dintre jucătorii noştri au o cotă foarte bună în continuare" a mărturisit Van der Sar.

El a completat apoi: "Jucătorii de la Ajax sunt foarte bine educaţi, atât fotbalistic, cât şi în afara terenului. Anul trecut noi am ajuns la un acord cu trei fotbalişti: Andre Onana, Nicolas Tagliafico şi Donny Van de Beek. Ne-au promis că vor rămâne încă un sezon la noi, apoi noi le-am promis că îi vom ajuta să facă următorul lor pas în carieră. Nu s-a schimbat nimic şi nu vom acorda o reducere din cauza pandemiei. Sunt jucători foarte valoroşi şi multe cluburi interesate de ei" a mai precizat Van der Sar.

Nicolas Tagliafico este pe lista lui Chelsea, dar şi a celor de la Leicester şi Juventus. Andre Onana ar putea ajunge la FC Barcelona, în timp ce Donny Van de Beek este curtat de foarte multe echipe, printre care Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus, PSG, Tottenham şi Arsenal Londra.

Afla mai multe despre: van de beekajax 

viewscnt
Articole similare