Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al Ahli şi-a vândut vedeta după ce l-a transferat pe Nicuşor Stanciu. Românul devine cel mai bine plătit jucător al echipei

Al Ahli şi-a vândut vedeta după ce l-a transferat pe Nicuşor Stanciu. Românul devine cel mai bine plătit jucător al echipei

Stranieri

Comentarii

În iarnă, internaţionalul român Nicuşor Stanciu a semnat cu Al Ahli, una dintre cele mai titrate şi importante echipe din zona Golfului.

Miercuri, echipa de pe King Abdulah Stadium a anunţat despărţirea de Jose Manuel Jurado, cel mai important jucător al lui Al Ahli, până la sosirea lui Nicolae Stanciu.

Jurado a fost vândut în China la Changchun Yatai, echipă de liga a doua din această ţară. Fostul jucător de la Atletico Madrid se alătură astfel unui lot care-şi propune promovarea imediată în Super Liga Chineză şi din care mai fac parte doi jucători cunoscuţi în Europa: danezul Lasse Vibe şi olandezul Richairo Zivkovic.

Presa arabă scrie că Al Ahli a decis să renunţe la Jurado pentru că Nicolae Stanciu a devenit cel mai bine plătit jucător din lotul echipei pregătite de Jorge Fossati. Românul câştigă 2.5 milioane de euro în Arabia Saudită.

 

 

La Al Ahli mai evolează brazilianul Aderlan, chilienii Claudio Baeza şi Paulo Diaz, egipteanul Abdel Shafy, sirianul Omar Al Somah, dar şi internaţionalii Djaniny (Insulele Capului Verde) şi Othman Alhaj (Chad).

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare