Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al doilea marcator din Superligă îl elogiază pe Dorinel Munteanu: „Unul dintre cei mai buni antrenori ai zilelor noastre!” | EXCLUSIV

Al doilea marcator din Superligă îl elogiază pe Dorinel Munteanu: „Unul dintre cei mai buni antrenori ai zilelor noastre!” | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu a impresionat în actualul sezon al Superligii alături de Oţelul Galaţi.

Dorinel Munteanu, scos în evidenţă chiar de golgheterul de la Oţelul Galaţi

Alexandru Pop, golgheterul celor de la Oţelul Galaţi şi unul dintre fotbaliştii momentului din Superligă, a beneficiat de sfaturile tehnicianului şi a scos în evidenţă calitatea indiscutabilă a acestuia. Într-un interviu exclusiv pentru Orange Sport, atacantul a povestit cum este să fie antrenat de Dorinel Munteanu.

„Ştiam deja ce fel de antrenor este mister. Auzisem şi de la alţi foşti colegi care au trecut prin mâna lui. Când eram la Viitorul Constanţa, l-am avut antrenor şi pe Gică Hagi, aşa că, ideea de a fi antrenat de o personalitate a generaţiei de aur nu m-a speriat.

Din contră, abia aşteptam să vin la echipă şi să începem treaba împreună. Ştiam că mă va aştepta o pregătire fizică grea, însă toată munca era, la urma urmei, tot pentru mine şi pentru a mă face un jucător mai bun.

(n.r. cum este Dorinel Munteanu ca antrenor?) Este unul dintre cei mai buni antrenori ai zilelor noastre, după părerea mea. Este genul de antrenor care vrea mereu mai mult de la jucătorii săi. Care scoate mereu ce e mai bun din tine. Dacă ai dat 2 goluri într-un meci, el continuă să tragă de tine să-l dai şi pe al 3-lea şi al 4-lea şi tot aşa.

Un lucru esenţial atunci când vine vorba de progres, care m-a ajutat şi pe mine personal să învăţ şi mai bine să nu mă mulţumesc niciodată cu puţin şi să-mi doresc mereu mai mult de la mine, de la jocul meu.

De asemenea, este un perfecţionist al fazei defensive şi al tranziţiei pozitive, din faza de apărare în cea de atac rapid şi pune foarte mult accent pe aşezarea tactică şi translaţia defensivă a echipei”, a declarat Alex Pop pentru Orange Sport.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Pop, potrivit Transfermarkt.com
  • 9 goluri a înscris atacantul în actualul sezon al Superligii

Afla mai multe despre: dorinel munteanualex popotelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare