Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al doilea turneu important în Emirate în mai puţin de o lună! De astăzi începe Cupa Asiei

Al doilea turneu important în Emirate în mai puţin de o lună! De astăzi începe Cupa Asiei
Comentarii

A 17-a ediţie a Cupei Asiei va avea loc în perioada 5 ianuarie - 1 februarie şi în premieră turneul final va avea 24 de naţionale la start.

Cupa Asiei este primul turneu final important al anului la nivel de echipe naţionale. Competiţia are loc în Emiratele Arabe Unite. ţară care a găzduit în luna decembrie şi CM al cluburilor. Pentru prima oară în istoria competiţiei, 24 de echipe vor participa la competiţia din Golf. Trei dintre ele sunt debutante. Kyrgyzstan, Filipine şi Yemen au prins pentru prima oară un turneu final pe continentul galben. 8 stadioane din 4 oraşe vor găzdui cele 51 de partide ale ediţiei din acest an.

Finala se va juca pe 1 februarie la Abu Dhabi. Vor şase grupe de câte patru echipe şi la fel ca la Euro 16 naţionale vor ajunge în optimile de finală. Cele 5 reprezentante ale Asiei la Cupa Modnială de anul trecut din Rusia sunt considerate de bookmakeri ca fiind favoitele competiţiei. Iran şi Coreea de Sud au cotă 5 pentru câştigarea trofeului, Japonia le urmează, apoi campioana en-titre Australia va îmbogăţi de 7 ori pariorii care vor miza pe ea pentru victoria finală. Arabia Saudită încheie topul cu o cotă de 12.00 pentru recucerirea trofeului câştigat în trecut în trei rânduri, 

Afla mai multe despre: cupa asieiemiratete arabe unite 

viewscnt
Articole similare