Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al Nassr - Al Ittihad 5-2. Ronaldo şi Mane au strălucit cu câte o ”dublă” în duelul cu Benzema. Portughezul, golgheter autoritar în Arabia

Al Nassr - Al Ittihad 5-2. Ronaldo şi Mane au strălucit cu câte o ”dublă” în duelul cu Benzema. Portughezul, golgheter autoritar în Arabia

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Al Nassr şi Al Ittihad au oferit un spectacol total în meciul direct, unul în care au strălucit Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane.

Duel de cinci stele în Arabia Saudită. Ronaldo şi Mane versus Benzema, în Al Ittihad - Al Nassr

Al Nassr a câştigat categoric partida cu Al Ittihad, scor 5-2, în etapa a 17-a din campionatul Arabiei Saudite.

A fost o confruntare între foştii colegi de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema. Portughezul a avut câştig de cauză.

Pentru Al Nassr au marcat Ronaldo (19 şi 68), de două ori din penalty, şi Mane (76 şi 82), câte o ”dublă”, iar Talisca a punctat şi el (38), în timp ce pentru AL Ittihad a înscris Hamdallah, tot de două ori (14 şi 52).

Astfel, în urma acestui rezultat, Al Nassr acumulează 43 de puncte şi rămâne în continuare pe locul 2, iar Al Ittihad, care a ajuns la o serie de trei eşecuri la rând, ocupă locul 6, cu 28 de puncte.

Cristiano Ronaldo, care în februarie va împlini 39 de ani, a ajuns la cota 19 în acest sezon în campionat, fiind lider autoritar în clasamentul golgheterilor.

Colegul său de la Al Nassr, senegalezul Sadio Mane, a marcat opt goluri în actuala ediţie de campionat, reuşind şi patru pase decisive.

În schimb, Karim Benzema, care a reuşit un assist în meciul cu Al Nassr, are nouă goluri înscrise în acest sezon din Arabia.

Afla mai multe despre: arabia sauditaal nassral ittihadcristiano ronaldosadio manekarim benzema 

viewscnt
Articole similare