Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Spectacolul NBA, pe Orange Sport şi de Crăciun. Ce s-a întâmplat la cele patru meciuri transmise, în exclusivitate, în România

VIDEO | Spectacolul NBA, pe Orange Sport şi de Crăciun. Ce s-a întâmplat la cele patru meciuri transmise, în exclusivitate, în România

NBA

Comentarii

A fost spectacol total din NBA la Orange Sport în prima zi de Crăciun. Patru meciuri extraordinare, pentru ca pasionaţii baschetului de cel mai înalt nivel să poată vedea la treabă superstarurile Lebron James, Giannis Antetokounmpo şi Nikola Jokic, dar şi un nou episod din rivalitatea Lakers - Celtics.

New York Knicks - Milwaukee Bucks 129-122

Miracol de Crăciun la Madison Square Garden. New York s-a impus în faţa celor de la Milwaukee cu 129 la 122 şi a oprit seria de şapte victorii consecutive a formaţiei din Wisconsin, cea mai în forma echipă a ligii. 

New York Knicks nu mai bătuse pe Milwaukee Bucks din 2021, în faţa căreia pierduse de nouă ori la rând.

Jalen Brunson a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 38 de puncte. Cu acest succes, Knicks au urcat pe locul 6, ultimul care duce direct în play-off.

Denver Nuggets - Golden State Warriors 120-114

Denver a revenit spectaculos în ultimul sfert şi s-a impus în duelul ultimelor două campioane din NBA. A câştigat acasă, cu Golden State, cu 120 la 114. 

Starurile Jamal Murray, cu 28 de puncte, şi Nikola Jokic, cu 26, au fost cei mai buni marcatori ai echipei din Colorado.

Nikola Jokic şi-a stabilit un nou record al carierei de libere transformate şi l-a egalat pe cel de libere obţinute într-un meci, 18 din 18. 

Steph Curry a respectat tradiţia negativă de Crăciun şi a jucat sub aşteptări, el având 15 puncte pe meci la precedentele nouă partide disputate în data de 25 decembrie. De această dată, dublul MVP a marcat 18 puncte.

Los Angeles Lakers - Boston Celtics 115-126

LeBron James a fost învins acasă de Celtics contra cărora a jucat a 100-a oară în cariera (sezon regulat şi playoff). Pentru LeBron a fost al 18-lea meci jucat în ziua de Crăciun în cele 21 de sezoane în NBA.

Anthony Davis, de la Lakers, a avut o noapte fabuloasă, în care a marcat 40 de puncte, dar nu a fost de ajuns. Celtics au câştigat în Los Angeles cu 126 la 115.

Miami Heat - Philadelphia 76ers 119-113

Debutantul  Jaime Jaquez a fost omul meciului în victoria lui Heat în fata lui 76ers cu 31 de puncte, record personal pentru acesta, şi 10 recuperări. 

Din păcate, în acest meci au lipsit fix superstarurile celor două echipe, Jimmy Butler la Miami şi Joel Embiid la Philadelphia.

În lipsa vedetelor Jimmy Butler (Miami) şi Joel Embiid (Philadelphia), debutantul  Jaime Jaquez a făcut spectacol în partida dintre Miami Heat şi Philadelphia 76ers. 

Şi-a condus echipa spre victorie, după ce a avut cel mai bun meci din carieră, cu 31 de puncte marcate şi 10 recuperări. 

Heat s-a impus cu 119 la 113 în faţa celor de la Philadelphia şi a urcat pe locul 5 în Conferinţa de Est. A fost şi a 9-a victorie în 9 meciuri obţinută de antrenorul Erik Spoelstra în ziua de Crăciun.

Program meciuri NBA pe Orange Sport în luna decembrie:

  • 29.12, 5:00 (noaptea de joi spre vineri), Golden State Warriors - Miami Heat, Orange Sport 1
  • 31.12, 0:00 (noaptea de sâmbătă spre duminică), Utah Jazz - Miami Heat, Orange Sport 1
  • 31.12, 22:00, Washington Wizards - Atlanta Hawks, Orange Sport 1

Afla mai multe despre: nbacraciunorange sportlebron jamesgiannis antetokounmponikola jokicmiami heatlakers celtics 

viewscnt
Articole similare