Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la Barcelona! Oferta cu care PSG îl ameteşte pe Messi. Neymar îl aşteaptă cu braţele deschise la Paris

Alarmă la Barcelona! Oferta cu care PSG îl ameteşte pe Messi. Neymar îl aşteaptă cu braţele deschise la Paris

FC Barcelona

Comentarii

Viitorul lui Leo Messi (33 de ani) la FC Barcelona e în continuare incert după ce alegerile prezidenţiale au fost amânate în contextul pandemiei de COVID-19, iar multe cluburi vor să profite de faptul că formaţia catalană e în criză de timp în ceea ce priveşte semnarea unui nou contract cu starul argentinian crescut pe Camp Nou. PSG e gata să facă o ofertă cu care să-l "ameţească" pe Messi, iar Neymar îl aşteaptă cu braţele deschise la Paris.

Alarmă la Barcelona! Oferta cu care PSG îl ameteşte pe Messi. Neymar îl aşteaptă cu braţele deschise la Paris

PSG tocmai a anunţat că se va aşeza la masa negocierilor pentru a-l convinge pe Leo Messi să semneze un contract cu formaţia de pe Parc des Princes. Leonardo, directorul sportiv de la Paris, a anunţat că echipa franceză şi-a "rezervat scaunele" de la masa negocierilor cu starul argetninian al Barcelonei. Oferta pe care i-o vor face cei de la PSG ar putea să-l ameţească pe Messi, mai ales că francezii au putere financiară foarte mare, dar au şi alte atuuri.

Oportunitatea de a-i fi oferit un salariu mai mare decât cel pe care-l încasează acum la FC Barcelona, de 40 de milioane de euro pe an, dar şi faptul că ar putea face un cuplu de atac letal cu Neymar şi Mbappe, pe modelul celui pe care l-a făcut pe Camp Nou cu Suarez şi brazilianul Neymar, ar putea fi argumente care să-l convingă pe starul argentinian că proiectul PSG e unul câştigător, care să mai aducă trofee în vitrina sa deja foarte bogată.

Informaţia e oferită de jurnalsitul italian Fabrizio Romano, care a vorbit despre acest subiect în podcastul său, Here We Go. Sursa citată anunţ că Neymar n-a glumit atunci când a spus că vrea să joace din nou alături de Messi. Cei doi ar putea face echipă la PSG, dacă decarul Barcelonei va decide că vrea să plece de pe Camp Nou la finalul acestui sezon, când îi expiră contractul semnat în 2017 cu formaţia blaugrana.

Oferta cu care PSG îl ameteşte pe Messi. Neymar: "Vreau să joc din nou în aceeaşi echipă cu Messi în 2021!"

Neymar, unul dintrei cei mai buni prieteni din fotbal ai lui Messi, a vorbit despre faptul că-şi doreşte să joace alături de argentinianul cu care a împărţit vestiarul între 2013 şi 2017 la FC Barcelona. Brazilianul şi-a manifestat public dorinţa la finalul unui meci din grupele Ligii Campionilor, Manchester United - PSG 1-3: "Ceea ce îmi doresc cel mai mult este să joc din nou cu el (n.r. - Messi), să mă pot bucura să fiu din nou pe teren cu el. Ar putea juca în locul meu. Nu va avea probleme, sunt sigur. Vreau să joc din nou cu el şi sunt sigur că, în sezonul viitor, trebuie să o facem", a declarat Neymar, conform mirror.co.uk.

Afla mai multe despre: leo messitransferpsgneymarbarcelonaoferta 

viewscnt
Articole similare