Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la FCSB! Lucian Filip e suspect de COVID-19, după ce roş-albaştrii abia au scăpat de focarul care a "măcinat" echipa

Alarmă la FCSB! Lucian Filip e suspect de COVID-19, după ce roş-albaştrii abia au scăpat de focarul care a "măcinat" echipa

FCSB

Comentarii

FCSB nici n-a scăpat bine de focarul de COVID-19 care a măcinat echipa într-o perioadă extrem de importantă că poate avea din nou probleme cu virusul din China. Lucian Filip (30 de ani) e suspect de Coronavirus.

Lucian Filip de la FCSB este suspect de COVID-19, scrie ProSport, şi FCSB ar putea avea un nou caz de Coronavirus în echipă după ce abia a scăpat de focarul care a decimat formaţia antrenată de Toni Petrea. Sursa citată scrie că Filip se simte rău de trei zile, prezentând simptome de Coronavirus.

Filip a efectuat un test de COVID-19, luni, şi aşteaptă ziua de marţi pentru a primi rezultatul. Dacă va fi pozitiv, Filip va trebui să intre în autoizolare. Lucian Filip a suferit o accidentare gravă în sezonul trecut. Fotbalistul născut la Craiova şi Dragoş Nedelcu s-au accidentat în partida cu CFR Cluj, pierdută cu 0-1 de roş-albaştri, în play-off-ul sezonului trecut, disputat pe data de 14 iunie 2020.

FCSB a avut nu mai puţin de 18 cazuri de COVID-19 la echipă luna trecută, într-o perioadă în care a pierdut şansa de a lupta pentru calificarea în grupele Europa League pentru că lotul a fost decimat de Coronavirus. Chiar şi antrenorul Toni Petrea şi preparatorul fizic Thomas Neubert au fost infectaţi.

Afla mai multe despre: lucian filipcovid-19fcsb 

viewscnt
Articole similare