Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la FCSB! O nouă accidentare îi dă bătăi de cap lui Toni Petrea. Jucătorul "s-a rupt" înainte de startul play-off-ului

Alarmă la FCSB! O nouă accidentare îi dă bătăi de cap lui Toni Petrea. Jucătorul "s-a rupt" înainte de startul play-off-ului

FCSB

Comentarii

Cu infirmeria plină, FCSB a primit o nouă veste proastă. Iulian Cristea (26 de ani), fundaşul FCSB, s-a accidentat şi el, după ce colegul său din defensivă, Andrei Miron, a devenit la rândul său indisponibil. Toni Petrea se confruntă cu mari probleme înainte de startul play-off-ului din Liga 1.

FCSB are parte de o nouă accidentare. Cu Miron, Olaru şi Coman deja pe lista celor indisponibili, Iulian Cristea s-a "rupt" şi el, scrie ProSport, motiv pentru care nu se află în lotul cu care FCSB a abordat partida din Supercupa României, cu CFR Cluj. Sursa citată scrie că Iulian Cristea a simţit anumit dureri după meciul cu Sepsi (1-1), iar Toni Petrea şi staff-ul său nu au dorit să rişte.

FCSB are probleme cu accidentările înainte de play-off. Andrei Miron, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Florinel Coman sunt indispoibili.

Problemele lui Iulian Cristea nu sunt foarte serioase, iar apărătorul transferat de la Gaz Metan Mediaş ar putea prinde lotul FCSB-ului pentru meciul cu FC Botoşani din play-off-ul Ligii 1, duminică, 18 aprilie, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe site-ul www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbaccidentareiulian cristea 

viewscnt
Articole similare