Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmant! Gary Lineker a locuit o săptămână cu fiul său pe care-l suspectează că a contractat COVID-19: "Nu avea simptome normale"

Alarmant! Gary Lineker a locuit o săptămână cu fiul său pe care-l suspectează că a contractat COVID-19: "Nu avea simptome normale"

Diverse

Comentarii

Fostul fotbalist englez, Gary Lineker, susţine că se află în izolare la domiciliu, după ce fiul său cel mare, George, a prezentat simptome ale COVID-19.

Gary Lineker se află în Anglia, una dintre cele mai afectate ţări europene de coronavirus, iar fostul fotbalist a oferit o informaţie îngrijorătoare. Fostul fotbalist susţine că fiul său cel mare, George, a semnalat pierdea bruscă a gustului şi mirosului şi crede că băiatul a contractat COVID-19.

“Sunt în autoizolare, după ce George Lineker a prezentat simptome. Nu sunt normale, şi-a pierdut simţul de a mirosi şi de a simţi gustul. A stat o săptămână în casa mea. Sunt atent, mă spăl pe mâini, m-am izolat

Să fiţi atenţi dacă semnalaţi pierderea bruscă a gustului şi mirosului. Fără să ştiţi aţi putea avea virusul. Am verificat toate aceste informaţii cu un doctor, înainte de a publica acest mesaj. Să fiţi în siguranţă”, a scris Gary Lineker pe Twitter.

 

 

Afla mai multe despre: gary linekercoronaviruscovid 19 

viewscnt
Articole similare