Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Atacant de top pentru Europa! Ultimul tun al lui Gigi Becali la FCSB. Fotbalistul poate semna în calitate de jucător liber

ALERTĂ! Atacant de top pentru Europa! Ultimul tun al lui Gigi Becali la FCSB. Fotbalistul poate semna în calitate de jucător liber

Fotbal

Comentarii

Chiar dacă i-a adus în această vară pe Sergiu Buş şi Alexandru Buziuc, Gigi Becali şi-ar mai mai dori la FCSB încă un atacant. Unul de forţă şi execuţie, pe modeul Cyril Thereau, Pantelis Kapetanos sau Harlem Gnohere. Adrian Petre pare să aibă zilele numărate la FCSB.

Cum finanţatorul celor de la FCSB a declarat în mai multe rânduri că nu va mai cumpăra pe nimeni, deoarece bugetul echipei a fosta afectat de pandemie, un fotbalist liber de contract ar fi perfect pentru Gigi Becali. În cazul de faţă, FCSB se poate reorienta către un fotbalist pe care l-a mai dorit cu ani în urmă, dar pe care l-a ratat.

Este vorba de atacantul elveţian de origine sârbă Goran Karanovic (32 de ani), ce şi-a reziliat contractul cu formaţia OSK Sepsi Sfântu Gheorghe. Karanovic mai avea contract cu Sepsi încă un an, însă cele două părţi au venit de comun acord să pună capăt înţelegerii.

Goran Karanovic a ajuns la Sepsi în vara anului trecut, din postura de jucător liber de contract, după o experienţă în liga secundă elveţiană, la Aarau. Fotbalistul a lăsat o figură foarte frumoasă în România, cu 13 goluri marcate în 33 de meciuri, având o medie de un gol la 106 minute jucate. Cu toate acestea, relaţiile între club şi jucător s-au răcit în play-out, acolo unde Karanovic a jucat destul de puţin, fiind titular doar în trei meciuri din 14.

Fotbalistul a mai evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile FC Wohlen, FC Lucerna, SC Kriens, Servette Geneva, Sankt Gallen, SCO Angers, FC Sochaux şi FC Aarau. 

De asemenea, vârful de 1.85 a fost internaţional de tineret al Elveţiei, acolo unde a fost coechipier cu Eren Derdiyock, Gelson Fernandes sau Yann Sommer, jucători foarte cunoscuţi în fotbalul mare. Sub comanda selecţionerului Bernard Challandes, Karanovic a debutat la nivelul U21 şi a evoluat în două meciuri amicale cu Suedia şi Belgia.

Goran Karanovic a fost dorit de FCSB

În sezonul 2016/2017, pe vremea când evolua la Sochaux, Goran Karanovic a stârnit mai multor formaţii din Caen, fiind împrumutat la Sochaux. Finalul de sezon a fost unul cu foarte mare ghinion pentru fotbalist, care şi-a rupt ligamentele genunchiului şi a fost obligat să absenteze o jumătate de ani. Înainte de a suferi dureroasa accidentare, presa franceză anunţa interesul celor de la FCSB pentru jucător, cea care era, ca şi acum, în căutarea unui atacant de careu. Atunci, ca şi acum, de transferuri se ocupa prietenul şi colaboratorul de nădejde al patronului Gigi Becali, Mihai Stoica.

În acest moment, FCSB îi are în atac pe Sergiu Buş, Adrian Petre, Cristian Dumitru şi Alexandru Buziuc. Cu toate acestea, cel din urmă este mai mult o "aripă", iar Adrian Petre are cele mai dezastruoase cifre din ultimii ani la FCSB, fiind aproape de o despărţire. Puştiul Cristian Dumitru nu intră, pentru moment, în discuţiile titularizării, însă este un fotbalist de perspectivă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare