Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vrem să ne încoronăm campioni”. Elias Charalambous, despre FCSB - Farul, duelul de titlu de pe Arena Naţională: ”Va fi un meci excelent”

”Vrem să ne încoronăm campioni”. Elias Charalambous, despre FCSB - Farul, duelul de titlu de pe Arena Naţională: ”Va fi un meci excelent”

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), a vorbit înaintea duelului cu Farul Constanţa, care va avea loc pe Arena Naţională.

FCSB va juca în compania celor de la Farul Constanţa, sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a şaptea din play-off-ul Superligii României.

Charalambous, pregătit de titlu: ”Vrem să câştigăm pentru a ne încorona campioni”

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Elias Charalambous a prefaţat duelul ce va avea loc pe Arena Naţională şi a subliniat faptul că vrea ca FCSB să câştige pentru a deveni noua campioană a României.

Un singur punct le este suficient roş-albaştrilor pentru a-şi îndeplini obiectivul. Practic, ar fi o predare de ştafetă între vechea campioană, Farul Constanţa, şi noua, FCSB.

”Urmează un nou meci împotriva unei formaţii care evoluează excelent şi a făcut o treabă minunată în play-off. Acelaşi lucru este valabil şi pentru echipa mea, care a arătat o atitudine excelentă. Sunt convins că va fi un meci excelent şi vrem să câştigăm toate cele trei puncte pentru a ne încorona campioni.

Ţinta noastră este să câştigăm toate meciurile, aşa vedem situaţia. Repet, Farul este într-o formă excelentă şi trebuie să fim în cea mai bună formă. Jucăm acasă, avem fanii de partea noastră, iar stadionul trebuie să fie plin. Este un moment bun şi vrem ca totul să fie bine.

Mă ştiţi foarte bine, eu nu vorbesc despre revanşă. Este un meci nou contra celor de la Farul şi nu vreau să mă întorc la ceea ce a fost. Îl respect foarte mult pe Mister Hagi. Echipa lui este una care chiar joacă fotbal. Le place să aibă mingea, iar noi am jucat multe meciuri contra lor şi ştim la ce să ne aşteptăm.

Avem o motivaţie mare, toată lumea din club vrea să câştigăm campionatul. Până nu luăm campionatul matematic, nu putem să ne bucurăm. Eu sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând”, a declarat Charalambous, înainte de meci.

Ultimul titlu cucerit de FCSB a fost în 2015, cu Costel Gâlcă antrenor. În prezent, acesta o pregăteşte pe Universitatea Craiova.

În sezonul trecut, Farul a câştigat titlul în România chiar după o ”finală” contra FCSB-ului. Condusă cu 0-2, trupa lui Gică Hagi a revenit uluitor şi a învins cu 3-2, succes cu care ”marinarii” au devenit campioni.

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousfcsb farulsuperliga 

viewscnt
Articole similare