Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Claudiu Keşeru a anunţat unde va juca în sezonul viitor: ”Am ajuns la un acord! După criză, Ludogoreţ ar putea impune restricţii financiare”

ALERTĂ | Claudiu Keşeru a anunţat unde va juca în sezonul viitor: ”Am ajuns la un acord! După criză, Ludogoreţ ar putea impune restricţii financiare”

Stranieri

Comentarii

În vârstă de 33 de ani, Claudiu Keşeru a anunţat unde îşi va continua cariera. Internaţionalul român spune că nu are de gând să se transfere şi a fost de acord să semneze un nou acord cu Ludogoreţ.

Claudiu Keşeru mai are contract cu Ludogoreţ până în acestă vară, dar nu are de gând să se transfere. Jucătorul în vârstă de 33 de ani spune că vrea să rămână la Razgrad, indiferent de ce situaţie financiară va avea clubul după ieşirea din criza de coronavirus.
 

Keşeru nu vrea să se transfere şi vrea să rămână la Ludogoreţ

Keşeru susţine că a purtat o discuţie cu cei din conducerea lui Ludogoreţ şi a fost de acord să semneze un nou contract. Cel mai probabil, Ludogoreţ va fi ultima echipă din cariera lui Claudiu Keşeru:
”Am luat legătura cu Ludogoreţ pentru a rămâne aici. Am fost de acord cu un nou contract, mă simt bine în Bulgaria şi îmi place să fac parte din această echipă grozavă. După criză, unele lucruri s-a putea schimba, clubul ar putea impune restricţii financiare. Dacă se va întâmpla asta, voi înţelege complet. Decizia poate fi, de asemeea, modificată. Dar subliniez că dorinţa mea este să rămân”, a declarat Claudiu Keşeru, într-un interviu pentru presa din Bulgaria. 

Keşeru este legendă la Ludogoreţ, club la care s-a transferat în urmă cu cinci ani

Claudiu Keşeru s-a transferat la Ludogoreţ în vara lui 2015, după ce s-a despărţit de Al Gharafa. Fostul atacant al FCSB-ului a ieşit în evidenţă în fiecare dintre cele 5 sezoane şi are cifre excelente: 192 de apariţii, 113 goluri şi 32 de assist-uri. 
Atacantul român are şi în acest sezon cifre bune. A strâns în total 28 de apariţii, 16 goluri şi 4 assist-uri. Keşeru este cel mai bun marcator din istoria lui Ludogoreţ, în campionat, cu 92 de reuşite. De asemenea, este golgheterul all-time al lui Ludogoreţ în cupele europene, cu 15 goluri, la egalitate cu Marcelinho. 
Chiar dacă a ajuns la 33 de ani, se bucură în continuare de o cotă bună de transfer, 2,4 milioane de euro. 
 

Afla mai multe despre: claudiu keseru 

viewscnt
Articole similare