Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Ce s-a întâmplat cu cota lui Ianis Hagi în ziua în care a apărut informaţia că Real Madrid vrea să-l transfere

Lovitură de teatru! Ce s-a întâmplat cu cota lui Ianis Hagi în ziua în care a apărut informaţia că Real Madrid vrea să-l transfere

Stranieri

Comentarii

Marţi, publicaţia spaniolă Don Balon a scris că Real Madrid vrea să-l transfere pe Ianis Hagi contra sumei de 10 milioane de euro. Tot marţi a fost actualizată şi cota lui Ianis pe transfermarkt.com.

Presa din Spania a venit ieri cu o informaţie incredibilă. Florentino Perez şi Zinedine Zidane ar fi rămas impresionaţi de Ianis Hagi şi au decis să-l transfere. Mai ales că preţul nu este o problemă pentru un club precum Real Madrid, 10 milioane de euro. În aceeaşi zi, cota mijlocaşului român a fost actualizată, însă independent de informaţia prezentată de presa spaniolă.

Ce s-a întâmplat cu cota lui Ianis Hagi după ce a apărut informaţia că Real Madrid vrea să-l transfere

Site-ul transfermarkt.com a actualizat marţi cota jucătorilor din întreaga lume. Pe fondul crizei provocate de pandemia de coronavirus, toate cotele au fost uşor scăzute. În mod logic, şi cota lui Ianis Hagi s-a depreciat. Acum, mijlocaşul de 21 de ani valorează 4,5 milioane de euro, faţă de 5 milioane de euro, sumă la care era cotat înainte. Vârful l-a atins imediat după EURO 2019, când Ianis Hagi era cotat la 6 milioane de euro. 
Trebuie spus că Ianis Hagi a fost cumpărat de Gent cu 4 milioane de euro şi se poate transfera la Rangers în schimbul a 5,5 milioane de euro, dacă scoţienii se hotărăsc să-l cumpere. 

Cota lui Ianis Hagi a scăzut, dar Real Madrid ar vrea să-l transfere cu 10 milioane de euro

Interesant este că tot ieri a apărut şi informaţia că Real Madrid ar vrea să-l transfere. "Noua dorinţă a lui Florentino Perez", este titlul cu care jurnaliştii de la Don Balon încep articolul despre Ianis Hagi la Real Madrid. Internaţionalul român ar fi fost remarcat de Florentino Perez şi Zinedine Zidane, care doresc să realizeze în această perioadă transferuri mai puţin costisitoare. De altfel, Ianis Hagi ar urma să intre în primă fază la echipa secundă, până când s-ar adapta. 
Informaţia despre interesul lui Real Madrid pentru Ianis Hagi a fost ulterior de presa importantă din Spania, dar şi din Scoţia şi Belgia. 

Fernando Hierro, despre un eventual transfer al lui Ianis Hagi la Real Madrid: ”De ce nu?”

Într-un interviu pentru Telekom Sport, legendarul Fernando Hierro, care a fost coleg şi cu Gică Hagi la Real Madrid, spune că Ianis are toate calităţile necesare pentru a juca pe Bernabeu: ”(Daca Ianis poate ajunge la Real Madrid) De ce nu? Este tânăr, talentat, minunat, are talent, de ce nu? Dar cel mai important este, valabil pentru toţi copiii, să uite faima tatălui său, dar copilul are mult talent şi este ceva minunat”, a spus Hierro pentru Telekom Sport. 
 
 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare