Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Craiova a anunţat oficial că s-a despărţit de încă un jucător important. În vară, a refuzat să se transfere la FCSB şi acum este liber de contract

ALERTĂ | Craiova a anunţat oficial că s-a despărţit de încă un jucător important. În vară, a refuzat să se transfere la FCSB şi acum este liber de contract

Superliga

Comentarii

Încă un jucător important a plecat de la Craiova. Clubul din Bănie a anunţat că s-a despărţit de comun acord de Tiago Ferreira, fundaş pe care l-a transferat în 2017, de la Uniao Madeira.

Craiova a decis să nu taie salariile jucătorilor, însă a decis să restructureze lotul. Oltenii au anunţat oficial că s-au despărţit de Tiago Ferreira, unul dintre cei mai importanţi jucători din echipă:
”Clubul Universitatea Craiova anunţă faptul că s-a despărţit de fundaşul central Tiago Ferreira. Îi mulţumim lui Tiago pentru profesionalismul de care a dat dovadă şi îi dorim mult succes în continuare”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial. Anunţul vine după ce Ivan Martic şi-a reziliat şi el contractul cu Craiova. 
Tiago Ferreira fusese transferat de Craiova în vara lui 2017, după ce se despărţise de Uniao Madeira. A devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul Craiovei, pentru care a avut 76 de apariţii. 

FCSB a vrut să-l transfere anul trecut, dar Tiago Ferreira a refuzat

La începutul sezonului, Gigi Becali a încercat să-l transfere pe Tiago Ferreira la FCSB. Omul de afaceri din Pipera era în căutarea unui fundaş central şi a propus un schimb Ferreira - Bălaşa. Însă fundaşul portughez a refuzat să ajungă la FCSB şi până la urmă Mihai Bălaşa a fost cedat la Craiova pentru 100.000 de euro. 
Interesant este că Gigi Becali anunţase deja transferul lui Tiago Ferreria la FCSB, dar fundaşul de 26 de ani a refuzat sub orice formă să ajungă la echipa din Bucureşti. 
 

Afla mai multe despre: tiago ferreira 

viewscnt
Articole similare