Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Decizie de ultima oră luată de Emmanuel Culio. Fostul fotbalist al lui CFR Cluj trece prin momente cutremurătoare

ALERTĂ | Decizie de ultima oră luată de Emmanuel Culio. Fostul fotbalist al lui CFR Cluj trece prin momente cutremurătoare

Campionate

Comentarii

Cu o situaţie cutremurătoare în viaţa privată, Emmanuel Culio a luat o decizie radicală şi i-a anunţat pe cei de la Quilmes că vrea să-şi rezilieze contractul. Fostul mijlocaş la CFR Cluj renunţă la cariera de fotbalist pentru a se dedica familie, după ce soţia sa a fost diagnosticată cu cancer.

Emmanuel Culio trece prin momente foarte grele. Mijlocaşul de 37 de ani a decis să renunţe la cariera de fotbalist pentru a fi alături de soţia sa, care se confruntă cu o gravă problemă de sănătate.

Decizie de ultimă oră luată de Emmanuel Culio. Renunţă la cariera de fotbalist

Mijlocaşul argentinian a plecat de la CFR Cluj în urmă cu mai bine de un an, în ianuarie 2020, o decizie care atunci a părut surprinzătoare. Culio s-a rezumat atunci să spună doar că vrea să fie mai aproape de familie, motiv pentru care va pleca în Argentina.

În spatele acestei decizii era însă o situaţie cutremurătoare. Soţia lui doar ce fusese diagnosticată cu cancer şi avea nevoie ca Emmanuel Culio să-i fie aproape. De cinci ori campion al României, mijlocaşul argentinian n-a stat prea mult pe gânduri, a revenit în Argentina şi a reuşit să-şi găsească şi un angajament, la Quilmes.

Culio s-a împărţit între spital, antrenamente şi meciuri, iar pe finalul lui 2020 i-a anunţat pe cei de la Quilmes că vrea să-şi suspende contractul până în ianuarie 2021, deoarece trebuie să fie lângă soţia lui. După o perioadă de pauză, Culio a revenit la antrenamente şi a jucat în amicalele din turneul de pregătire, însă şi-a dat seama că nu se mai poate concentra la fotbal.

Potrivit noticiasmercedinas.com, Emmanuel Culio a cerut acum să rupă definitiv contractul cu cei de la Quilmes şi s-a decis să renunţe definitiv la fotbal. Fostul jucător al lui CFR Cluj vrea să-şi dedice toată energia şi tot timpul pentru a-şi susţine soţia în momentele cumplite pe care le traversează.

În toamnă, Culio s-a infectat de două ori cu noul coronavirus

Situaţia cutremurătoare în care se află i-a provocat şi scăderea sistemului imunitar. Drept urmare, Emmanuel Culio s-a infectat în toamnă de două ori cu coronavirus, în mai puţin de o lună. A fost atunci o premieră pentru Argentina, unde nicio altă persoană nu se îmbolnăvise de două ori de COVID-19.

”În primul episod, corpul său se afla într-o perioadă de imunitate scăzută, ceea ce a cauzat o cantitate mică de anticopri care să lupte contra acestei boli. Prin contactul cu focarul, s-a produs a doua infecţie”, a explicat atunci Fabio Sanchez, medicul lui Quilmes Atletico.

Emmanuel Culio a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători străini care au evoluat în campionatul României. Are cinci titluri de campion cu CFR, două Cupe ale României, două Supercupe şi o Supercupă în Turcia, cu Galatasaray.

 

Afla mai multe despre: emmanuel culio 

viewscnt
Articole similare