Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Gică Popescu a acceptat o nouă provocare: "Sunt angrenat în proiect. E special!"

ALERTĂ | Gică Popescu a acceptat o nouă provocare: "Sunt angrenat în proiect. E special!"

Fotbal intern

Comentarii

Gică Popescu se pregăteşte de un nou proiect. "Baciul" va debuta în televiziune şi va avea o emisiune pe micul ecran. Fostul fotbalist din Generaţia de Aur va realiza interviuri cu marii fotbalişti alături de care a jucat, după cum a anunţat chiar el. Gică Popescu este preşedintele Viitorului şi a fost consilier pe teme de EURO 2020.

Gică Popescu a acceptat o nouă provocare: "Sunt angrenat în proiect. E cu totul special!"

"Baciul" Popescu va avea emisiunea lui pe TV. Fostul căpitan al Barcelonei va apărea pe micul ecran într-un format în care va realiza interviuri cu foşti mari jucători alături de care a jucat de-a lungul carierei sale grandioase. Gică Popescu va modera o emisiune la Antena 1.

"Am început să fac o serie de interviuri cu foşti mari jucători alături de care am evoluat. Sunt angrenat într-un proiect cu totul şi cu totul special. Mi-a plăcut această experienţă. Am realizat deja patru interviuri cu foşti fotbalişti. Dintre ei, doi sunt foşti câştigători de Balon de Aur", a spus Popescu la Antena 3.

Cei patru fotbalişti cu care Gică Popescu a realizat interviuri sunt Gică Hagi, Figo, Puyol şi Stoichkov. Cu Puyol şi cu Figo a stat de vorbă chiar pe Camp Nou, respectiv Santiago Bernabeu. "Am început cu Hagi, apoi cu Figo pe Santiago Bernabeu şi a fost dovada a ceea ce înseamnă respect pentru că cei de la Real mi-au spus că am tot stadionul la dispoziţie. Apoi am făcut pe Camp Nou cu Puyol şi nu putea să lipsească Hristo Stoichkov, pe care l-am dus în Deltă", a mai spus Popescu.

"Super prieteni" este numele emisiunii pe care o va modera Gică Popescu, dar aceasta nu are încă stabilită data la care va avea debuta pe TV.

În prezent, Gică Popescu ocupă funcţia de preşedinte al Viitorului şi a fost consilierul Guvernului pe probleme de EURO 2020, înainte de debutul competiţiei.

Afla mai multe despre: gica popescutvemisiuneinterviurihagifigostoichkovpuyol 

viewscnt
Articole similare